Mökillä

Nyt me vihdoin päästiin sinne mökki-paikkaan viikonloppuna. Mä aattelin eka et mitä ihmeen touhua tää on ku lähetään vapaaehtoisesti tulikuumaan auto-pätsiin moneks tunniks! Mamma ja iskäkin tuntu olevan vähän kireenä ku ei päästy ees ajamaan lujaa vaan madeltiin silleen tooooooooooooosiiiiiiiiiiiiiiiiii hitaasti eteenpäin. Ei mitn järkeä, mä ajattelin, ja ulisin välillä vastalauseita. Mut sit osoittautu, et ehkä noi ihmiset ei sittenkään oo niin urpoja… Me mentiin metsään! Eikä mihin tahansa metsään vaan mökki-paikkaan! Se oli talo metsän keskellä ja veden vieressä, ja Turo ja Jenska-täti oli siellä kans! Ihanaa-aa!!!!

Mä veneilen

Me Turon kaa leikittiin ihan hurrjasti koko viikonloppu mut varsinki eka ilta. Me käytiin yhessä uimistelemassa, tai oikeestaan Turo uimisteli ja mä kahlastelin ja huutelin sille. Sit me taisteltiin kepukoista tosi paljon, Turo on SUPERhyvä löytämään kaikkein isoimmat ja mehevimmät kepukat metsästä. Ehkä Turon vois ottaa SUPERklubiin kun se on kepukkamestari? Sit me myös ihan vaan möyhyttiin hirveesti, huudeltiin toisillemme ja juostiin villinä ympäriinsä. Ja Turo opetti mut syömään heinää. Heinä on kyllä hyvää ja Turo on kaikkein paras ikinä! Se on mun huippuveli.

Parhaista parhain Turo-veli

Mä vedin sen ekaillan niin täpöllä eli täysillä et sit mua väsytti hirmeesti koko viikonlopun. Mä aina välillä karkasin mökki-taloon nukkumaan piilopaikkaan. Siinä meni vähän huippuhyvää möyhyämisaikaa hukkaan mut minkäs teet, kun nukahtaa seisaalleen ni ei siinä muuta voi. Mamma sanoo et koska mä oon vielä pieni ni mä tarviin enemmän unta ku Turo. Sit kun mä kasvan yhtä isoks ku Turo ni sit mä en kyllä nuku ikinä ollenkaan! Paitsi sillon ku iskä ja mamma on työhommissa.

Piilossa nukkumassa

Kostikin kävi mummon ja papan kaa siellä mökki-paikassa. Kosti näytti mulle ja Turolle kaikki jännät paikat ja kerto kaikkee hyviä juttuja mökki-paikasta. Se on ollu siellä monta kertaa ja sen mielestä se on ehkä paras paikka ikinä. Munki mielestä se on ihan huippukivis! Nyt mä ehkä vaan nukun pari päivää ja nään mökki-unia. Sit mä oon valmis lähtemään uuestaan sinne!

Mökkimaisema

Advertisement

9 responses

 1. Titi-Uu ja Morse

  Meki melkeen paastiin uimaan, ku kaytiin sellasessa kirjakauppakylassa, jossa oli hevosten juottoallas. Titi-Uu olis ihan vakisin menny sinne sukeltelee, mutta emanta kisko pois ja sano, et ei juoma-altaassa uida! Mut ei siel ollu yhtaan hevosta, ihan hyvin siina olis voinu uida.

  11 kesäkuun, 2007 4:36 pm

 2. robeliski

  Moikka Onni! Kiva että vainusit mun lokin, mä oon jo hetken aikaa lukenu sun omaa täällä. Emännän mielestä sä oot niin hirveen söpö, että se tulee aina katseleen sun kuvia.

  Mäkin pääsen mökille kuukauden päästä! Tällä kertaa siellä ei varmaan oo enää jäätä niinku viimeks, mun vanhassa lokissa on se yks kuva ku meitsi ui jäiden keskellä.

  Arvaa mikä on tylsää? Ku mulla ei oo koirakamuja täällä päin melki ollenkaa! Yks saksanpaimenkoira tyttö Kati on kyl ihana, mut me ei nähdä niin usein. 😦 Tarvisin remuamiskaveria.

  Tänään täällä Tampereella sataa, typerää.

  Terv. Ropeliski

  12 kesäkuun, 2007 10:52 am

 3. Kivaa Onni, kun sulla oli hyvä mökki reissu. Mökit on parhaita paikkoja ja sulla oli vielä kavereitakin siellä!

  Mulle tuli vähän harmi, kun Roopella ei ole Tampereella kunnolla kavereita. Mä voin ainakin olla Roope sun nettikaveri.

  12 kesäkuun, 2007 8:36 pm

 4. Ai mutta, en mä kyllä tiedä onko Ropeliski niin kuin Roope. Mä oletin niin, kun olen vieraillut sellaisen yhen Roopen lokissa, joka on tuon kuvan näköinen.

  12 kesäkuun, 2007 8:38 pm

 5. On se varmasti se sama Roope eli Ropeliski. Joo me voidaan kaikki olla Roopen nettikameleita! Älä Roope huoli, ei mullakaan oo täällä tsadissa sellasia vakkarikameleita ollenkaa, pelkästään sellasia vaihtuvia puistokameleita. Mun kaikki parhaat kamut asuu Mikkelissä; Turo, Kosti, Sulo ja Irma.

  Titi-Uulle ja Morselle kyllä aina sattuu ja tapahtuu kaikkee siellä pelkiassa. Se on varmasti tosi jännä paikka ku siellä aina tapahtuu kaikenlaista!

  12 kesäkuun, 2007 10:10 pm

 6. robeliski

  Oon kaikista onnellisin, ku sain paljon kivoja nettikameleita! Juli, mä yritin tassuttaa sulle kommenttia, mut en saanu sitä lähetettyä. (emäntä on peukku keskellä kämmentä tietsikoitten kanssa)

  Se Pelkia ois varmaan kiva paikka, onkoha siellä paljon peltoja ku se nimi on Pelkia? Vaikka en mä mun omaa takapihalta aukeavaa peltoa vaihtais mihinkään.

  Onni, ooks menny Tsadissa jo sellasella rautiavaunulla? Mä menin kerran junassa, oli jännää!

  -Roope

  13 kesäkuun, 2007 9:04 am

 7. Mä oon matkustanu junassa ja pussissa (ei muovi- vaan sellasessa isossa jossa on pyörät), mut en metrossa enkä spåårassa. Se rautiavaunu on sama ku spååra, mä tiiän sen, mut en oo koskaan matkustanu sillä. Ei täällä meiän nurkilla oo niitä.

  Roope: sano sun emännälle et jos valkkaa Juliskan lokissa kommentti-paikassa sen keskimmäisen identitetti-vaihtoehdon eli Other, ni silleen ainaski voi jättää kommentin, jos ei oo google/blogger.

  13 kesäkuun, 2007 9:35 am

 8. Pöh! Mähän oon sanonutkin jo, että mun loki on huonossa paikassa ja kommentin jättökin on tyhmän vaikeaa. Mä haluun kunnon paikan! Haluuuuun!

  13 kesäkuun, 2007 3:48 pm

 9. Vähänkö ootte Onni jämyinä veneessä! Sulla on ihan asiallinen venemeiniki. Mää en oo ikinä matkustanu veneessä, mutta Maarit lupasi, että tänä kesänä se vie mut veneretkelle. Mua ei pelota yhtään, kun mun kamelitki kerta veneilee niin sitten siinä on järkee!

  16 kesäkuun, 2007 8:55 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s