Onko kukaan nähny Jussia?

Vihdoinki mä oon takas täällä. Mulla meni koko eilinen päivä ku mä luin kaikkien kamujen juttuja. Ja nukuin. Mulla on taas vähän räkis ja muuteski väsytti hirmeesti ku touhusin koko viikonlopun niin megana. Me oltiin nimittäin taas mökillä! Vähänks oli kivaa! Me haettiin Turo kans mukaan ja mentiin sit mamman ja iskän kaa mökille. Me mentiin sinne jonkun Jussin takia mut en mäkään nähny sitä Jussia missään. Kumma juttu.

Turon kaa on aina ihan huippua. Me möyhyttiin hirveesti ja syötiin tsiljoona heinää ja taisteltiin kepukoista ja uimisteltiin ja juostiin hulluna. Välillä me otettiin päikkäreitä yhessä ni mullekaan ei tullu niin paljo väsy kokoajan. Me saatiin ruuaks Jussi-herkkua, jota Jenska-täti oli lähettäny meille ku Jenska-täti ei päässy meiän mukaan. (Toivottavasti me ei syöty sitä Jussia, mä en haluais syyä ketään, paitsi kastematoherroja. Se selittäis kyllä sen, et kukaan ei oo nähny sitä Jussia… Anteeks kaikille, jos me syötiin se Jussi.) Sit me saatiin yhtenä päivänä rilliherkkua, potaattia ja lihukkaa eli LIHAAAA! Se oli maailman herkullisinta!

Kotimatka kesti TOOOOSIIII kauan. Mut ei mua niin haitannu ku mä nukustelin vaa koko matkan. Sit mä vaan nukustelin kotonaki ja Jenska-täti kerto mammalle et Turoki on vaan nukustellu. Me ollaan NIIN samiksia! Koska mamma on lahopää ni se unohti kameran kotii eikä me saatu yhtään kuvaa kepukoista eikä heinistä eikä Jussi-herkuista. Mammaa harmitti ja muaki vähä. Mä oisin voinu katella niitä kepukkakuvia ja heinäkuvia ja Jussi-herkkukuvia myöhemminki.

Eilen illalla mamma muisti ottaa kameran mukaan ku me mentiin sinne uuteen heinäpuistoon. Se on huippu puisto ku siellä on paljo heinää. Mua ei ees aivastele niin paljon siellä ku hiekkapuistossa. Mä juoksin kauheesti siellä ku siellä on niin hyvä juosta. Kotona mä pääsin vaahtopesuun. Se oli ihanaa! Vaahto oli hyvää, mä maistelin sitä, ja mamma vielä rapsutteli mua kokoajan. Ihanaa! Sit mulle tuli pesupömö sen jälkeen ja sit mä sisustin vähän olkkaria uusiks ennenku kävin nukkumaa. Mamma kyl pilas sen mun sisustuksen, sen mielestä vanha järjestys on parempi.

Advertisement

2 responses

 1. Titi-Uu ja Morse

  Moi Onni!
  Kiva kun sulla oli hauska viikonloppureissu, vaikket sitä Jussia nähnytkään. Se taitaa olla joku kaupunkilegenda, ku kaikki siitä puhuu, mut kukaan ei oo nähny.
  Mäki tykkään sisustaa kotia uusiks. Eilenki käänsin matot toisin päin ja tuolit selälleen. Kummallisia noi ihmiset, ku ei tajuu sisustuksen uusia realismi-modernismi-trendejä.
  Terv. Titi-Uu

  26 kesäkuun, 2007 10:07 am

 2. Jippii! Sä oot tullut takas. Mä jo aattelin, että ootko säkin lätenyt pitkälle lomalle, niin kuin Tahvo.

  Sulla on ollut kiva miniloma. Mä olen ollut kaupungissa ja mäkään en tiedä kenen Jussin synttäreitä kaikki on viettänyt. Se on varmaan joku tosi tärkeä Jussi.

  26 kesäkuun, 2007 4:26 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s