Uus hengailumesta

Mulla on uus harrastus. Mä en oo keksiny sille vielä sopivaa nimee, mut mä voin näyttää mikä se on.

Pahoitellaan ylimäärästä heiluntaa, mamma ei oo kovin ketterä ja sen kyllä huomaa… Nyt mä todellakin haluaisin tietää miten Helka mahtuu sängyn alle nukkumaan???

Advertisement

2 responses

 1. Kamu

  Hahaa! Mulla oli ennen ihan sama harrastus! Siellä sängyn alla, perimmäisessä kulmassa on vaan niin kivaa! Saa olla iha rauhassa. Mut sit joku laitto sängyn jalkoihin jotain pahaa hajustetta, ni mä en enää viihdy siellä. Ku se sängyn jalkojen pureskeleminen oli toinen kiva juttu siellä sängyn alla…

  Nyt mulla on muita kivoja harrastuksia, kuten pureminen. Kaikki huonekalut maistuu nykyään vaan niin pahalta, mut joka päivä mä löydän kaikkii uusii kivoi juttui mitä voi syödä, verhot, maton, kenkiä.. ja oot sä maistanu lattiaharjaa! Kantsii koittaa, se on ihan paras!

  5 elokuun, 2007 9:18 pm

 2. Wappu

  Mä en itae mahu sängynalle hengaileen, mut mun ukkovaari Purri aikoinaan engas pitkiäkin aikoja kuulemma. Ja se piti en lakukokoelmaa (siin kokoelmas oli kait vanhoja arvkkaitakin lakuja) siellä kanssa. Siel oi vissiin niinku oikeelaine ilmankosteusja muuta et kokoelmapysy hyvänä.

  6 elokuun, 2007 8:13 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s