Puunauspäivä

Tänään mamma ei oo lähteny mun luota mihkään vaan meillä on ollu puunauspäivä. Mä tykkään kyllä ku mamma on mun kaa kotona mut puunauspäivistä mä en tykkää yhtään. Eka aamulla mamma lukittautu parvekkeelle yksin ja alko riehua siellä puulaattojen kaa.  Sisälle tuli välillä jotain outoja lemuja kun mamma kulki ovesta. Sit kun se oli hikoillu siellä ni se tuli mun kaa sisään ja sit me otettiin rennosti. Syötiin ja makoiltiin. Sit kun oltiin makoiltu tarpeeks ni mamma alko puunata uudestaan, mua! Inhat leikkaushirmiöt otettiin esille ja jouduin pedikyyriin. Mä en tykkä semmosista kyyreistä yhtään, enkä siks tykkää leikkaushirmiöistäkään. Musta on vaan kivempi juosta vapaana eikä joutuu olemaan paikallaan. Sit kun kynsikyyri oli saatu tehtyä ni sit mun karvat harjattiin ja korviin laitettiin inhaa korva-ainetta.

Ihan ku tässä kaikessa ei olis ollu kauheutta jo tarpeeks, mamma kaivo vielä imuri-hirmiön esiin. Mä luikin äkkiä eteiseen takkien alle piilon ja pysyin siellä niin kauan kunnes mamma oli saanu imuri-riehumisesta tarpeeks. Sit se oli ihan kuumis-luumis ja me mentiin käymään pihalla, käytettiin hyväks samat hiet, se sano. Ulkonaki oli tosi kuumis-luumis. Nyt ei jaksa ees liikahtaa ku on niin kuumis.

Huomenna me lähetään  reissuun, mamma kerto. Me mennään kattomaan Turoa. Mä en vielä jaksa ees innostuu ku on niin kuuma. Mä innostun sit vasta ku nään et jotain tapahtuu. Kiva on kuitenkis nähä Turoa ku ei olla nähty taas piiiiiiiitkään aikaan.

Advertisement

5 responses

 1. Hyi! Onpa sulla ollu hirmee päivä! Imuri kaiken huipuksi! Onneksi pääset sen Turon luo pakoon. Kauheeta jos se sun Mamman tauti kestäis vielä huomennaki!

  9 elokuun, 2007 9:41 pm

 2. Se olis kyllä hirmeetä! Onneks puunauspäivä ei oo joka päivä vaan mamma on silleen sopivasti laiskimus.

  9 elokuun, 2007 10:05 pm

 3. tiitumorse

  Meil ei oo ollu puunauspäivää pitkään aikaan. Toivottavasti ei tuukkaan, se on ihan karseeta! Meiänki äispä on puhunu pedikyyristä, toivottavasti viilaa vaan omia kynsiään.

  10 elokuun, 2007 6:17 pm

 4. Multa on puunattu nyt korvia koko ajan ja taas uudelleen koko ajan. En ala. Äispä sanoi kans, että huomenna mut harjataan ja leikotaan kynnet. En ala sitäkään. Se sano, että muuten kohta napsahtaa kynsi irti ja taas mennään lääkäriin. Multa on kerran lähtenyt koko kynsi irti. Ei se edes sattunut, mutta Äispään sattui kun se katsoi sitä mun varvasta. Se sanoi, että meinas pyörtyä.

  11 elokuun, 2007 12:31 am

 5. Iik! Kauheen kuulosta, Juli!

  Multaki puunattiin koko ajan korvia, ku ne oli kipeet. Tyhmää että just sillon! Mulle jäi tosi inhot muistot siitä ja nyt yritän vältellä korvien puunausta, jos vaan pystyn. Paitsi että karvojen nyppiminen korvista on musta tosi jees.

  12 elokuun, 2007 4:00 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s