Ihana unettava arki

Tää kuumis-ilma alkaa pikkuhiljaa riittää… Menee ihan nukustelemiseks kaikki hyvät peuhauspäivät. Nyt mä saan kuitenki taas nukkua tarpeeks päivällä ku mamman lomailu on ohi. Mä tiesin sen heti tänä aamuna että nyt se lähtee taas työ-paikkaan, ni mä en viittiny edes nousta sillon kun se nousi. Lomalla mä aina kuulostelin että millon se on heränny ja sit menin oottamaan sitä makkarin ovelle. Mut en enää mee. Mä tiesin sen heti. Oli kyllä ihan kiva kun sai rauhassa nukkuu eikä tarttenu kokoajan vahtii mammaa että mitä se nyt taas touhottaa ja miks se nyt siirtää tuota tuolia ja mitä tässä kassissa on ja mihin se nyt menee… Sit mä jaksan aina paremmin remustaa kun mamma ja iskä tulee kotiin työ-paikasta. Sit ne aina haisee uusille lemuille ja suola-hielle ja niitä on kiva nuuhkia ja maistella. Nyt en kuitenkaa jaksa remustaa kun on tällänen kuumis ilma. Voin vaan nukkuu kaikki muut ajat paitsi ne kun ollaan lenkuralla.

Advertisement

8 responses

 1. Mulla on samislailla, jaksaa paremmin illalla kun saa vaan päivän nukkua. Ja nyt on kun on kuumis niin ei jaksa kuitenkaan, huono homma.

  15 elokuun, 2007 12:11 pm

 2. robeliski

  Mäki teen niin, et mä nukustelen koko ajan. Mamma ettii kuulemma nyt töitä itteleen, niin mä harjottelen jo valmiiks koko päivästä nukustelua. Et osaan sit kun se ei oo enää kotona koko aikaa.

  15 elokuun, 2007 1:48 pm

 3. robeliski

  Kyllä se varmasti tästä muuttuu paremmaks. Alkuun mamma oli tosi helpottunu ja ilonen, mut nyt sille on tullu joku sellanen surukausi. Surmeeta. Mää piristän sitä koko ajan.

  15 elokuun, 2007 6:29 pm

 4. Piristäminen on tärkeetä. Kun mammalaki oli se huono synttäri ja se oli tosi ressissä ja itkunen niin mä annoin sille paljon kielisuudelmia koko päivän. Se sano että se kyllä autto, vaikka naama tulikin vähän tahmaseks välillä.

  16 elokuun, 2007 9:25 am

 5. Wappu

  Nukustaminen on ihan parasta päiväpuuhaa sillon ku etään ei oo kotosalla. Ja sillonkin ku on. Mä en aina kyl jaksa remustaa ku mamma tulee Töistä, vaan mä moikkaan silleen ihan kuulisti ja jatkan unosia. Monesti mamma haisee ihan törkeesti Toisilta Koirilta ku se tulee Töistä, ja sillon pitää kyl tarkistaa niit haisuja vähän tarkemmin.

  17 elokuun, 2007 8:31 am

 6. Meiän mamma ei haise ikuna toisilta koirilta kun se tulee töistä. Se vaan haisee lapsilta ja ulkoilmalta. On niissäki kyllä joskus sellasia lemukkeja mitä pitää tutkia tarkemmin.

  18 elokuun, 2007 10:12 am

 7. Miten sun Mamma haisee toisilta koirilta ku se tulee kotiin, Wappu?! Ihan outoo! Mää olisin ihan kade, jos Maarit lemuais koirille ja mää olisin joutunu oleen kotona! Ja miten nää oot niin kuuli! Oisinpa määki yhtä kuuli ku nää, mutta mää intoilen ja joskus ku oon ihan hulluna puristanu itteeni kuuliutta, osaan olla aika asiallinen, mutta että vaan makoilis ja jatkais unia! Päheetä!

  19 elokuun, 2007 2:51 pm

 8. Wappu

  Katos Helka mammalle pitää ain välillä näyttää ettei se oo maailman napa, vaan me lampurit ollaan. Rupee muuten viel kuvittelemaan liikoja ittestäään… Mun mamma on töissä semmosessa paikassa missä käy välistä toisia koiria. Mä oon kans joskus käyny siellä ja sen Työkaverit (ihmiset ketkä kanssa on siellä töissä) on vasta aika vänkiä, ne antaa mulle namuja palkaks ku mä meen sinne käymään.

  19 elokuun, 2007 4:29 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s