Taivas putoaa!!

Huh! Selvisin just täpärästi ehkä elämäni kauheimmasta kokemuksesta. Me mentiin tänään koirapuistoon ja arvatkaa kuka siellä oli?? KAMU!! (Tää ei oo vielä se kauhee kokemus.) Kamu on yks mun uus kaveri joka on melkein saman näkönen kun mä! Me kerran nähtiin se ja sen mamma yhessä puistossa ja hengailtiin kun ollaan aika samiksia. No, sit takas siihen karmeeseen juttuun. Oltiin siis meiän lähipuistossa ja Kamuki oli siellä ja me siinä hengailtiin ihan muina miehinä. Yks kaks tapahtui jotain aivan hirmeää: TAIVAS ALKOI PUDOTA MEIDÄN NISKAAN!!! Eka oli vaan satanu vähän, mut sit se taivas meni kai rikki ja alko pudota meiän päälle. Se alko putoilla pala kerrallaan ja mua vähän sattuki ne palaset. Mä juoksin heti portille mut en päässy mihinkään ku mamma oli niin hirveen hidas ja mun piti oottaa että se tuli aukomaan sitä porttia. Sit kun portti aukes niin mä juoksin äkkiä autolle ja juoksin autoo ympäri niin kauan että mamma aukas oven ja sit äkkiä autoon turvaan!! Se oli karmeeta. Sit mä vähän pömötin autossa pikkasen ja me ajeltiin vähäsen ja sit se taivas ei enää pudonnukaan. Onneks. Se olis kauheeta jos se putois kokonaan. Mustakaan ei jäis kun ihan littana jälki jos se putois mun päälle kokonaan. Ja mä oon liian ihana muuttuakseni littanaks jäljeks.

Hullua!! Minä ja Kamu.

Sit kun me tultiin kotiin ni arvatkaa kuka oli siellä oottamassa meitä?? No KAMU!! Kamu tuli meille kylään ja me möyhyttiin ihan sikana tosi pitkään. Mä yritin ehkä vähän hyväkskäyttää Kamua ja Kamu puri mua kostoks, mut ei se mua haitannu. Mammat oli vähän huolissaan välillä kun me alettiin olla molemmat ihan veressä, mut sit me möyhyttiin vähän lisää vaan. Kamu on metka kaveri. Jos se kasvaa vielä vähäsen ni sit me ollaan melkein samikset Kamun kaa. Kamu on mun kaveri. Me ollaan ihan melkeen saman näkösetki!

Kamu yrittää isotella mulle… Kamun taisteluvamma Osataan me olla nätistikin Mun taisteluvammat

11 responses

 1. Kaverit on tosi tärkeitä. Te ootte kyllä Kamun kaa ihan samiksia ja Äispä sano, että hassuja kans. Sillä hauskuutti tuo kuva jossa sää illistät ja Kamu kattoo vierestä vähän kuin olis kauhuissaan.

  30 elokuun, 2007 9:49 pm

 2. Titi-Uu ja Morse

  Ootte te kyllä aika samiksia. Hienoo, ku on kavereita.
  Oli varmaan ihan karmeeta, ku taivas alko pudota. Onneks se ei pudonnu kokonaan.

  30 elokuun, 2007 10:17 pm

 3. Wappu

  Hihii, te ootte ku kaksoset. Miten te tiedätte kumpi on kumpi? Mä en ainakaan teitä erottais…
  Mä laitan nyt tänne sunkin plokiin sen mun opskan nimen: se on Kikka ja Koirankuje on sen koulun nimi.
  Onneks muuten taivas ei oikeesti pudonnu teidän niskaan!

  31 elokuun, 2007 4:12 pm

 4. Kiitti tiedoista Wappu! Me erotetaan ittemme toisista siitä, et mä oon isompi ja Kamu on pienempi. Ja sit siitä, et Kamulla on terävämmät hampaat ku mulla.
  Mamma haluais vielä kysyä Wappu sun mammalta et onks se Kikka hyvä, ja et luuletko et se auttais mammaa mun käsittelyssä?

  31 elokuun, 2007 4:40 pm

 5. Wappu

  Mun mamman mielestä Kikka on oikeen pätevä ja osaa löytää oikeet keinot erilaisten koirien varalle. Munki mammalle se osas kertoa miten palkata mua erilailla eri jutuissa et mä innostusin ja viittisin tehdäki jotain.
  Kyl Kikka varmaan osais sun mammaa auttaa. Ja säkin varmaan tykkäisit Kikasta, mun mielestä se on ainakin kiva ku se muistaa aina rapsuttaa ja ääneen ihastella kuinka hiano ja viisas mä oon.

  31 elokuun, 2007 4:57 pm

 6. Hyvä juttu. Mun mamma ehkä pyytää Kikalta apua. Eikä mua haittaa yhtään; Kikka kuulostaa kivalta ja kyllä tolla mammalla onkin vähän varaa kehittyä…

  31 elokuun, 2007 9:49 pm

 7. Ootte tosiaan tositosi samiksia! Ja arvaa mitä! Munki samiskamelin nimi on Kamu! Se biiklelampuri jonka tunnen on Kamu! Onkohan se niin, että jos joku on samis ni sen nimi on sitten Kamu? Vaikka te ootte kyllä tosipaljo samiksempia ku minä ja mun Kamu, ku Kamu on kans biikle eikä vaan lampuri. Mää oon ihan vaan lampuri.

  1 syyskuun, 2007 5:46 am

 8. Kuulostaa lookiselta: samiskaveri = Kamu.

  Sellasta mä mietin että pitäsköhän meidän Wappu järjestää joku loki tapaaminen kun kerran ollaan molemmat täällä Espoossa? Kuvittele jos vaan joskus törmättäis jossain puistossa silleen että ”Moi mä oon Onni”! ja ”Moi mä oon Wappu!” ja sit että ”Hei mä tunnen yhden Onnin!” ja mä oisin ihan et ”Ja mä tunnen yhen Wapun!” ja sit ne oltaiski me! Sit mammat vois ottaa kuvia ja ne vois laittaa tänne lokiin ni kaikki näkis meiät yhessä!

  1 syyskuun, 2007 10:52 am

 9. Wappu

  Juu semmonen lokitapaaminen vois olla pähee! Ja meist sais takuulla sikasiistei kuvii ku sä oot ainakin tosi kuvauksellinen ja mun kuvat kans yleensä aina onnistuu (he-hee!), ainakin paremmin ku mammasta otetut kuvat. Se<ei kyl oo yhtään vilmaattinen…

  1 syyskuun, 2007 5:43 pm

 10. Kamu

  Moi samis!

  Mä oon pahoillani et silleen purin sua. Mä oon kuulema kans aika vahva luonne ja osaan pitää puoleni kuulema liiankin hyvin, jos mulle koitetaan tehä jotain mis en tykkää. hmt.

  Nähään ens kerralla puistossa, niin voidaan paremmin juosta ja temmeltää! Nää sadeilmat vähä ahdistaa mua, ku ei voi riehuu ulkona. Sit saan sisällä kunnon ADHD-kohtauksia ja kaikki tielle osuva saa kyytiä. Nyt mul ei oo enää ees petii, ku söin lopukti sen pohjasta, yök, oli pahaa, mut piti testaa. Tahtoo uuden!!

  2 syyskuun, 2007 4:31 pm

 11. Voi sua Kamu. Älä oo turhaan pahoillaan puremisesta, mäkin aina puren Turoa kun me leikitään. Mamma sanoo et se oli ihan okein et sain nyt ite tietää miltä se tuntuu kun ei Turo koskaan kiellä mua.
  Ja voih, miten sä nyt sen pedin menit ihan syömään… Ei se kannata pidemmän päälle. Mäkin vaan syön sellasia tavaroita mitkä on mamman ja iskän, ei omia kannata syyä. Paitsi syön mä mun leluja, mut sille mä en voi mitään. Ne lelut piinaa mua niin et mun on vaan ihan PAKKO kurittaa niitä kunnes niiltä lähtee henki. Harmi vaan et sit kun ne on just hyvässä nöyrässä vaiheessa ni sit mamma aina korjaa ne pois ja mä en nää niitä enää ikuna. Mälsää.

  2 syyskuun, 2007 4:48 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s