Daudi on daas däällä

Muistatteko sen megaflunssan, mikä mulla oli viime talvena? Se on tullu syksyn mukana takasin. Mua aina välillä niiskuttaa ja sit mä miehekkäästi ryystän ne räät sisään. Sit ku mä oon ryystäny tarpeeks ni sit rykäsen ne ulos sellasena miehekkäänä klimppinä. Mamma sanoo et mä oksennan, mut mun mielestä se on miehekkäämpää ajatella et mä sylkäsen. Mä oon nyt kahtena yönä sylkeny, ja sit äsken kans vähän päivällä. Muuten mulla menee ihan kivasti, ei mulla oo yhtään kipee olo. Kalle-setä on ollu meillä kylässä ja mun ei tarttenu olla tänään yksin ku se oli mun kaa kotona. Ihan kiva ni ei tartte potea daudia yksin. Kalle-setä tuli kylään sopivasti.

Advertisement

7 responses

 1. Voihan räkä! Parane äkisti.

  4 syyskuun, 2007 3:11 pm

 2. Hyiks! Toivottavasti tää on vaan miniflunssa eikä taas semmonen mega!

  4 syyskuun, 2007 4:08 pm

 3. Wappu

  Pikaisia paranemisia sulle! Mul ei oo ollu ikuna lentsua, mut masu on joskus ollu ihan oi-voi-voi kipee…

  5 syyskuun, 2007 11:40 am

 4. tiitumorse

  Kummaa aikaa tää syksyn tulo, ku tulee daudeja. Syö nyt vaikka voimaruokaan niinku ruohoo ja etanoita, ni paranet nopeesti.

  5 syyskuun, 2007 2:47 pm

 5. Wappu

  Moi Onni! Sun mamma on kuulemma ottanu yhteyttä opska-Kikkaan. Sä pääset varmaan opiskeleen! Sit me oltais paitsi lokikamuja myös opikelukavereita.

  6 syyskuun, 2007 8:09 am

 6. Joo! Meistä tulee ehkä opiskelukavereita. Mammalla on vaan ihan liian pitkiä päiviä ni se ei oo varma onnistuuko se opiskelu. Musta sen kyllä kannattais opiskella, toivottavasti se onnistuu.

  6 syyskuun, 2007 4:19 pm

 7. Wappu

  Mun mamma on ainaki hyötyny opiskelusta, nyt se jo paremmin tietää koska antaa mulle namuja! Ei pöllömpää! Kikka-opska on aika joustava, me on otettu yksityistunteja ja ssatu sovittuu niitä semmosiks ajoiks ku mamma ei oo töissä tai tallilla tai muuta tyhmää…

  6 syyskuun, 2007 9:15 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s