Uusi harrastus

Mulla on uus harrastus. Nyt kun tuli syksy ja kaikki Innot ja T.i.l.a:t alko telkkarissa ni mäkin inspiroiduin ja ajattelin alkaa sisustamaan. Sisustus onkin tosi mukava ja halpa harrastus (toim.huom. mamman mielestä Onnin sisustusharrastus ei ole a)mukava eikä b)halpa), jota voi suositella kaikille. Mä oon aluks harjotellu sellasilla helpoilla kohteilla täällä kotona. Tässä mun muutamia aiempia töitä:

”Kaikkea kivaa keittiön matosta” (mun ensimmäisiä harjottelutöitä, hyvin minimalistinen toteutus):

Matto

”Oma peti kullan kallis” (ennen ja jälkeen kuvat):

Oma peti (ennen) Oma peti (jälkeen)

”Sohvatyynyjen fengshui”

Sohvatyynyt

 

Siis tästä fengshuista mä oon innostunu ehkä eniten. Mun mielestä on tosi tärkeetä et millanen viilis noiden huonekalujen ja sellasten asennosta tulee. Mä haluun että mun aurat ja muut pääsee täysillä oikeuksiinsa ja ettei huono sisustus pilaa mun hyviä viiliksiä. Mä oon päättäny kutsua pömöjä välillä fengshuiks, koska pömössä saa usein aikaan kaikkein parhaita sisustusratkaisuja.

Eilen kun mä olin yksin kotona ja mulla oli paljon aikaa luomiselle, päätin ottaa vastaan haasteen. Tää oli mun suurin rojekti tähän mennessä ja tiesin, että se tulis olemaan erittäin haastava. Päätin kuitenki tarttua tilaisuuteen ja luomisen vimma otti mut valtaansa. Näin jälkikäteen täytyy kyllä sanoa että jälki on viimesen päälle ammattimaista ja fengshuit on kohdallaan. Jostain syystä mamma ja iskä ei vaan osannu arvostaa mun luovuutta ja olohuoneessa vallitsee taas sama tylsä järjestys. Onneks mamma kuitenkin tajus edes tallentaa mun luovuuden jälkipolvien ihasteltavaks, tässä teillekin nyt parhaat palat:

Fengshui 1 Fengshui 2 Maestro ja fengshui

Advertisement

10 responses

 1. Vähänkö sulla on ollut siisti päivä!! Siiskö pikkasenko tyynyt on parempi noin. Sun Äispällä ja Ispälläkin on ihana nousta sohvalta, kun saa upottaa varpaat pehmeisiin tyynytäytteisiin. Sää oot tehnyt hienoa työtä!

  Äispä haluis nähdä salakuvatun videon siitä, kun sää teet tuota fengshuiksia.

  8 syyskuun, 2007 4:19 pm

 2. Mammakin haluais sellasen videon. Mulla oli kyllä ihan älyttömän hauskaa, ainakin siihen asti kunnes mamma ja iskä tuli kotiin. Jotkut ei vaan ymmärrä taidetta…

  8 syyskuun, 2007 6:15 pm

 3. Wappu

  Mä sain kauheen inpmspiraation tosta sun jutusta. Mä haluun kans ruveta fengshuilemaan! Mä kökeilin jo hiukan mun punkassa, mut ei se vielä oikein sujunu. Onko antaa vinkkejä?

  8 syyskuun, 2007 7:15 pm

 4. Pyri muutokseen. Ei pidä säästää mitään, muutos on hyvästä. Mitä suurempi muutos, sen parempi.

  8 syyskuun, 2007 10:04 pm

 5. tiitumorse

  Meistäki sisustaminen on tosi makeeta, mut ei olla vielä päästy sun tasolle! Äispä sano, et sen siskolla oli airedaalen terrieri, joka kans harrasti tollasta fengshuilua.

  9 syyskuun, 2007 9:09 pm

 6. Siistii! Kaikki ei jaksakaan fengsuhista noin tarkkaan, että kaikilla täytteillä on tarkkaan mietitty sijainti, joka päästää energiat valloilleen. Hieno olkkari!

  Maarit varmaan tarttis mun apua sen sisustushullutuksissa…

  12 syyskuun, 2007 1:19 pm

 7. robeliski

  Tosi sairaan ihanaa Onni!! Toi on niin makeeta ku olla ja voi! Mun pikkuveliki harrasti tollasta fengsuihuilua, ja se sai aina muunmuassa sohvapöydän jalat muotoiltua sellaseen rauhottavaan malliin.

  Mäkin usein just fengshuihuilen mattojen kanssa.

  12 syyskuun, 2007 3:10 pm

 8. Emma

  Tosi komeeta toi uus sisustus, Onni.

  Me katottiin sun aiempaa videota ja ihmeteltiin sua. Sitten me kanssa kommentoitais tohon sun kissoihin tutustumiseen, että ei kannata. Me kissat ei oikeen tykätä koirista. Tai siis on meilläkin pari koirakaveria, mut enimmäkseen me sähistään niille, kun ne ei ymmärrä meitä. Ne vaan nuuskii ja läähättää kauheilla kidoillaan meidän naaman edessä tai meidän pepuissa. Ei kiva.

  Sä tosin olet aika paljon pienempi kuin ne meidän kaverit, ne on Berninpaimenkoiria. Niin et suhun me voitaskin tutustua, jos lupaisit ette höngi liikaa. Kai susta vielä kissojen ystävä voidaan kouluttaa.

  Terkkuja Turusta, (uups, ei kun Liedosta:) )
  Mimmi ja Laku

  12 syyskuun, 2007 4:27 pm

 9. Mut te Tiitu ja Morse ootteki meikannu! Mä en oo koskaan meikannu, en ikuna. Se vois olla kans kivistä. Mä en oo myöskään tajunnu et sohvapöydän jalkojakin vois muotoilla… Hmmm… Ehkäpä saan sen mahdutettua aikatauluuni jo huomenna…

  Sun Helka kyllä kannattais auttaa Maarittia ni ei tulis teillekään mitään kalisevia ansoja vaan pehmeitä muotoja ja möyhittäviä kasoja. Fengshui!

  Mimmi ja Laku, parahimmat netti-kissa-ystäväni. Mä en usko että meistä vois koskaan oikeessa live-elämässä tulla ystäviä jos te ette tykkää läähätyksestä, hönkimisestä ja takapuolen haistelusta. Mä nimittäin elän noille asioille, enkä usko, että voisin jättää teidän liehuvahäntäisiä takamuksia rauhaan. Sori vaan. Mutta näin lokissa me voidaan olla vaikka parhaimmat kissa-koira-kamut. Jee! 🙂

  12 syyskuun, 2007 8:37 pm

 10. Hei Onska!
  Mä sain ekan haasteen ja aattelin haastaa sut. Mees kattoon mun sivuilta (13.9.07) mihin sut on haastettu.

  13 syyskuun, 2007 6:33 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s