Kyläilyreissulla

Arvatkaa missä me ollaan??? Me ollaan mamman kaa Mikkelissä!!! Vähänkö siistiä!!! Me ollaan käyty Kostin kotona ja Sulon kotona ja A-miehen toisessa kotona ja nyt ollaan Jenskan ja Turon kotona. Täällä on tosi kivaa vaikka sataaki ihan kokoajan. Me käytiin tänä aamuna leikkimässä Sulon kotona ja Sulo oli taas pienentyny vähäsen. Mut me oltiin yhtä nopeet. Ja Sulo oli mamman mielestä muka ketterämpi ku mä, mut en kyllä usko. Mä oon kuitenki ehkä maailman ketterin.

Mä sain kans uuden puvun. Se on lämmin ja hieno. Mut sen sovittaminen oli ihan mälsää kun mun piti vaan seistä paikallaan ja näyttää hyvältä. Mua esineellistettiin siinä miesmallin hommassa. Se oli tylsää. No mut mä meen nyt takas leikkimään Turon kaa tonne pihalle. Täällä on kiva kun voi mennä ulos ja sisään kun haluu, kotona ei voi ikuna tehä niin tai mamma suuttuis kauheesti. Siellä pääsee ulos vaan ku mamma lähtee mukaan.

Advertisement

2 responses

  1. Vieläkö te ootte siellä Mikkelissä? Mää oon siellä syntyny. Mun äiti asuu siellä. Onko sitä näkyny? En tiiä minkä näkönen se on, mutta se on lampuri.

    18 syyskuun, 2007 11:53 am

  2. Ei me enään olla reissussa. Tultiin pois jo 2 yötä sitte. Olin eilen tosi poikki eli väsy, nukuin oikeestaan vaan melkein koko päivän. Sit tänään mun maha on kääntyny mua vastaan useita kertoja ja oon taas sen takia ollu väsy. Mut nyt alkaa olla virrat kohallaan, just sopivasti kun mamma tuli väsyneenä töisä kotiin. Se on sit kans aina väsyny…
    Mä en nähny yhtään lampureita kun me oltiin Mikkelissä. Mamma kerto et Jenskan naapurissa on asunu yks lampuri mut se on tosiaan poika ni ei se voi olla sun äiti. Jos se sun äippä hengailee eri kulmilla kun Turo. Mikkelissä varmaan on muitakin kulmia kun Turon kulma.

    18 syyskuun, 2007 8:05 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s