Väsymys poikii ahdinkoa

Mamma on valittanu koko viikon miten se on niin kaamean väsyny. Se on vaan kotona äksyilly ja ärripurritellu, ja valittanu kun se ei saa mitään aikaseks. Mitäs luuhaa töissä kaiket päivät!! Olis kotona mun kaa ni varppina sais hirveesti kaikkee aikaseks. Nyt mamman väsymys on poikinu jo ahdinkoa. Mulle nimittäin!

Mamma on valittanu kauheesti miten se ei saa muhun mitään kontaktia ja mä oon muka ihan kuriton. Sit Wappu-lampurin äispä meni kertomaan että ne käy sellasen tädin luona että sen äispä oppis uusia temppuja. Mamma tietty innostu siitä ja päätti että sekin kokeilee. Mä aattelin eka että mikäs siinä, mee vaan johonki temppukouluun. Mä kun oon jo täysin oppinu, osaan istuu ja pysyy paikalla, mennä maahan ja antaa tassua, siis aina kun mua sattuu huvittamaan, ni mä en tartte semmosia temppukouluja, mut mammalla on kyllä varaa vielä kehittyä. Mä en siis sillon vielä tienny mitä se sen uus temppukouluharrastus vaatii multa…

Tänään oltiin ekaa kertaa temppukoulussa. Siellä ei ollu ketään muita kun mä, mamma ja täti (eli tylsää, ei ketään kavereita kenen kaa vois leikkiä). Sillä tädillä oli varmaan joku ongelma, kun se muris mulle kun mä yritin tehdä sille mun vakkaritervehdyksen (etutassut ilmaan mahdollisimman korkeelle ja sit kaaputetaan jos ei tyyppi tajuu laskeutua mun kielen ulottuviin). Muutenki koko reissu oli TOSI outo. Mamma ja täti puhu iiihaaaan liiiiiikaaaaa ja mulla oli tosi tylsää. Sit siellä oli kauheen kylmäki ja mua paleli, varsinki sen jälkeen kun se täti sylki mun päälle vettä. Aika törkeetä mun mielestä tommonen käytös. Sit ne laitto mun hienon fleksin ihan solmuun ja se meni mun ympäri ja mä kaaduin monta kertaa enkä meinannu pysyy pystyssä. Ja mamma ja täti vaan nauro mun kärsimyksille. Että tämmöstä pienen viattoman koiran kidutusta oli temppukoulussa. Miksei Wappu varottanu mua… Pahinta tässä on se, että mamma aikoo mennä sinne uudestaan! Vaadin suojelua! Auttakaaaaaa……….

4 responses

 1. Wappu

  Siistii Onni ootsä ollu mun koulussa? Mäkin olin torstaina ja mä sain pujotella keppien väleistä ja kiertää semmosen törpön (ei ollu kumminkaan mamma ketä kiersin :)) ympäri ja siitä sai hienon pallon aina palkaks! Ei opska mulle oo murissu, ehkä sil oli vaan huono päivä ku sä satuit meneen sinne. Mäkin meen uudestaan, mahtavaa. Mut mamma ja opska kyl höpöttää tosi paljon ja kyl ne nauraakin mulle.

  22 syyskuun, 2007 4:16 pm

 2. Miksi ne sillen laittoi fleksin? Opetteletkohan sä hyppään narua? Mä oon nähnyt kun naapurin kakrut hyppää sitä. Sen yli pitää aina vaan hypätä ja hypätä.

  23 syyskuun, 2007 6:02 pm

 3. Määki menin tänään keppien välistä! En oo ikinä ennen menny, mutta osasin tosi hienosti!

  Mutta toi Onnin temppukoulu kuulostaa tosi oudolta… Ehkä sun kannattaa seukkikerralla livahtaa parkkipaikalla jonnekki karkuteille. Jos oikeen nopeesti hyppäät autosta ilman lupaa, niin varmaan se onnistuu.

  23 syyskuun, 2007 8:40 pm

 4. Mä olin sun koulussa Wappu. Nyt meillä on kotona kolinapurkkeja ja aitoja ja jäähyjä. Ihan mälsää. Toivottavasti sillä tädillä oli vaan huono päivä. Mä en kestä jos joku ei tykkää musta ja murisee mulle. Mut se täti kyllä välillä murisi ja välillä leperteli, et kai se sit välillä tykkäs musta ja välillä ei. Mä oon ihan hämmentyny.

  Hyvä neuvo Helka, mut ei se onnistu… Mamma on aina niin juonikas että se laittaa eka mun fleksin kii ja vasta sit avaa mun turvavyön… Mä en usko että mun on tarkotus hypätä naruakaan sen fleksin kaa. Mamma on laittanu sen fleksin samanlailla solmuun sen jälkeen aina kun ollaan menty lenkille. Se sanoo et se toimii kun mä en kisko enää niin kovaa. Mä oon kyllä vieläki kaatuillu monta kertaa sen solmufleksin takia.

  23 syyskuun, 2007 9:01 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s