Irman lumoissa

Rantavahti Kostin huippuiso takapiha 3 kovaa kundia

Mä kävin viime viikonloppuna yks kaks vierailulla Mikkelissä. Me majailtiin Turon luona enimmäkseen mut käytiin kans Kostin luona. Ja Irma kävin meillä kylässä siellä Turolla. Ihanainen Irma-nainen. Ah… Mä en ollu nähny Irmaa pitkään aikaan ja siitä olikin kasvanu aika rehevä nainen! Ei voinu muuta sanoa kun et Wau!

Mun täytyy tunnustaa teille et vaikka oonkin ihan SUPER-mies niin mulla on yks heikko kohta; naiset. Eikä mitkä tahansa naiset, vaan ihanaiset koiranaiset. Mun pieni Super-pää menee ihan pyörälle heti jos näkö- tai haisuetäisyydellä on yksikin ihana narttu. Ja voi miten se Irma saikaan mun pään sekasin viikonloppuna. Mä meen vieläkin ihan sekasin jos mä ajattelenkin sitä. Anteeks mun vulgäärit puheet, mut te ette oo nähneet Irmaa… Se on Nainen Isolla N:llä. Oikeestaan se on NAINEN kaikilla isoilla kirjaimilla. Mä tykkään ehkä muutenkin vähän itteäni isommista naisista, niin Irma on ihan megabeibe!! Irma painaa 20,8 kiloa, kun taas minä painan ehkä sen 8,20 kiloa. Alkaiskohan Irma mun tyttökaveriks?

Mamma sanoo et se ei ees pystyny kuvaamaan mun Irman liehittely -yrityksiä, kun sen kaikki aika meni mun vahtimiseen. Mä kun oon sellanen suoran toiminnan mies. Mä en kattokaas turhia kainostele vaan voidaan mun puolesta käydä suoraan hommiin. Mä vähän hiillyin mammalle sit yhessä vaiheessa kun se hiilty mun suoran toiminnan yrityksiin. Ja sehän ei päättyny ihan kauniisti. Mä naukkasin mammaa sormesta ja pian mä olinkin kylpyhuoneessa jäähyllä. Yksin, ilman ihanaista Irmaa. Onneks mä ehdin kuitenkin vielä nähdä sen ennen kun se liihotteli ihanaisen 20,8 kiloisen olemuksensa kera omaan kotiinsa.

Advertisement

7 responses

 1. Nää varmaan tykkäisit musta, ku mää kävin tiistaina punnituksessa ja mää painoin 29 ja puoli kiloa! Mutta mun täytyy kyllä tunnustaa, että voisit saaha louskuja ja räksyjä suorasta toiminnasta. Mää kun en niin tykkää. Musta epäsuora paimennustoiminta on parasta toimintaa!

  Te ootte tosi hauskan näkösiä tuolla laiturilla! Ja siinä silmälasikuvassa nää näytät ihan Clark Kentiltä. Se on Teräsmies. Nää oot siis Teräskoira! Varmaan se Irma tykkää.

  12 lokakuun, 2007 8:20 pm

 2. Wappu

  Sä tykkäsit varmaan musta ja Hitti-tätskystä kans! Me ollaan vielä hippasen isompia ku Helka! Mä sanosin kyl kans sulle suorat sanat suorasta toiminnasta, mut Hitti tykkää pienistä miehistä ihan hirmusti!

  13 lokakuun, 2007 7:51 am

 3. Hmmmm… Ihanaisia naisia… Ehkä on sitten kuitenkin parempi että meidän suhde säilyy pelkkänä ystävyytenä, jos te kerran ette pidä niin siitä suorasta toiminnasta. Platoninen suhde on varmasti meille paras. Ehkä mun pitäis tavata se Hitti jos se kerran tykkää pienistä miehistä. Kerro Wappu sille terveisiä että mä oon erittäin komea pieni SUPERteräsmies!

  13 lokakuun, 2007 10:04 am

 4. Sää oot rakastunut! Se sekoittaa pään. Tepollakin on välillä pää sekasi, kun se aattelee että on rakastunut muhun. Teppo on kettuterrieri.
  Mäkään en tykkää suorasta toiminnasta. Monet pojat olis tosi kivoja leikkikavereita, mutta sitten ne alkaa sitä suoraa toimintaa ja leikit menee piloille. Mä kans louskutan ja oon että lopettais nyt.
  Kostilla on kyllä hieno piha, ihan sika-sika-siistin iso piha.

  13 lokakuun, 2007 11:35 am

 5. Ymmärrän sua liiankin hyvin, Onni-poika. Mä oon kans tosi heikkona ihaniin naaraisiin.
  Tykkään tosin enemmän itseni kokoisista typyköistä, mut oikeestaan typy mikä typy.
  Täällä meilläpäin asuu tosi ihana Ärjy-niminen tyttö, se on mun suosikki.
  t: Tahvo

  13 lokakuun, 2007 5:30 pm

 6. Wappu

  Mä sanoin Hitille terkkuja. Se lähetti terkkuja ja pusuja takas, sen mielest komeet pienet superteräsmiehet on parasta mitä se tietää. Hitti oli tänään Kikan luona koulussa ja hieronnassa! Ookko Oni ollu koulussa vielä? Mä meen kohtapuoleen taas. Ja mä taidan kans ottaa hieronnan, se on kuulemma tosi ihanan virkistävää.

  14 lokakuun, 2007 5:46 pm

 7. Olin mä viimeks viikko sitten. Nyt ei pelkästään Kikka murissu mulle vaan mamma kans! Onneks ne ei sentään kastellu mua tällä kertaa… Mä oon kuulemma tosi nopee oppimaan ja mä sain hirveesti nakkeja kun vähän näytin niille kaikkee halppoja juttuja. Me on mamman kaa harjoteltu sitä nakkien syöntiä sit kotona kans.

  14 lokakuun, 2007 5:57 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s