Pallopelejä

Vähänkö mä oon nauttinu taas kun telkkarista on alkanu snuukkeri. Se on mun suosikki tv-ohjelma, siinä on pääosassa kaikkee erivärisiä palloja. Mä oon niitten punasten puolella. Tänään me oltiin iskän kaa katottu koko ilta kaikessa rauhassa snuukkeria ja sit kun mamma tuli kotiin ni mua alko kauheesti riehuttaa. Mä hain sit sille mun tennispallon ja pyysin et ”heitä, heitä!” ja kyl se sit heittikin. Vaan voi surku. Yks kaks mun tennispallosta löyty verta! Mamma leikki vähän neiti etsivää ja huomas et mun tassulle oli sattunu haaveri, kesken meiän pallopelien! Multa oli lähteny yks kynsi irti melkein kokonaan ku mä olin törmänny mun lelulaatikkoon (siihen samaan pelottavaan joka kaatu viikonloppuna)! Viheliäinen laatikko! Mur!

Sit mä jouduin mamman tassulääkäriin ja se putsasi sen mun tassun ja pisti siihen sellasen inhottavan teipin. Mä oisin ite osannu putsata sen jalan paljon paremmin mut ei se antanu mun ees yrittää. Ja se teippi on ihan mälsä. Enhän mä voi nyt ees kävellä kun se tuntuu niin inhalta! Mä kyllä puren sen salaa pois. Mamma sanoo et ei saa kun muutenkin on joka paikka nyt veressä. Pöh. Ihan mälsää sanon minä. Onneks tulee ees snuukkeria.

Potilas

Tässä on vielä inha kuva siitä irronneesta kynnestä. Ei heikkohermoisille!! 

Inha kynsikuva

Advertisement

4 responses

 1. Wappu

  Hui sun tassuparkaa! Onks sulla semmonen pönttö päässä? Mulla oli semmonen keväällä ku mun tassussa oli ilkeäpiikki ja siitä tullu iso reikä. Se pönttö oli aika kätevä; siihen tippu kaikki herkut jotka sattu lipsahtamaan mun huulilta. Ja lisäks mä näytin siinä vähäsen hirviöltä…
  Mä tykkään kattoa telkusta lumilautailua. Viiuuu vaan ne lökäpöksypojat viilettää. Huippua! Voi kun sitä alkais taas pian tuleen.

  17 lokakuun, 2007 7:35 am

 2. Mitähän sä oikeen teit, kun kynsi irtos? Ihan hirveetä tollanen. Ei oo varmaan kivaa, ku on tassu sidottu, mut toisaalta ei sekään oo kivaa, ku ei oo kynttä. Sattuuks se kamalasti?

  17 lokakuun, 2007 12:04 pm

 3. Mä vaan juoksin hakemaan mun palloo ja siinä matkalla törmäsin mun lelulaatikkoon. En mä tiiä muuta. Se laatikko lensi ehkä ainaki tsiljoona metriä kauemmas siitä mun juoksuradalta mut en mä tiiä sit et tarttuko se mun kynsi siihen kii vai potkasinko mä sitä laatikkoa vai mitenkä.

  Se on aika kipee se mun tassu nyt. Mamma yritti laittaa tossua siihen äsken kun mentiin pihalle mut ei siitä tullu mitään kun mua sattu niin paljon. Me mennään kohta käymään lääkäritätin luona näyttämässä sitä tassua. Sieltä voi kuulemma saada niitä pönttöjä päähän, mut en mä tiiä saanko mä sellasen. Mä kerron sit sainko mä pöntön, kun me tullaan takas kotiin sieltä reissulta.

  17 lokakuun, 2007 1:11 pm

 4. Auts, toi näyttää aika ällöltä. Eiku siis miehiseltä.
  Mulla ei oo kyllä koskaan kynsi irronnu, mutta mäpäs oonkin ollu pienenä leikkauksessa, kun nielin neulan. Mä oon siis niinku fakiiri tai jotain.
  t: Tahvo

  17 lokakuun, 2007 5:33 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s