Lekurilla

Mä kävin tänään lääkäritätin luona näyttämässä mun varvasta. Tai sitä kynttä. Tai sitä, missä se kynsi ennen oli. Nyt mamma näki mitä sille oli tapahtunu ja sille meinas tulla paha olo. Mun kynsi oli kadonnu kokonaan ja siinä tökötti vaan sellanen punanen liha! Mä tykkään kyllä punasesta lihasta, ruokakupissa. En omassa varpaassa. Täti tökkäs mua piikillä niskaan ja laitto siihen tassuun sellasen tosi hienon vihreen käärön. Se käärö oli tosi hieno, ainakin ekat muutamat tunnit. Sit äsken mä sain tarpeeks siitä ja kiskoin sen pois. Se sattu vähän mut nyt pääsen esteettömästi nuolemaan sitä jalkaa niin näin on kyllä parempi. Sitäpaitsi mä kuulin selvästi kun se täti sano että enintään huomiseen asti täytyy pitää sitä kääröä. Ja kun mä otin sen nyt pois, niin enpähän ainakaan rikkonu sen määräyksiä. Selvä juttu!

Me mentiin sinne lääkäritätille bussilla. Mä en tykkää bussimatkustamisesta kun siellä mä en saa ikinä tehä mitä mä haluan. Mun piti vaan istuu mamman sylissä ja olla hiljaa. Mä en tykkää sellasesta. Mä oon enemmän niinku menevä mies. Onneks iskä tuli hakemaan meiät sieltä pois, ni mun ei tarttenu enää alistua mamman bussityrannille. Kotona me otettiin iskän kaa mies-torkut. Ihan kahestaan. Meiän mies-torkkujen aikana mamma oli pakannu tavaroita. Se sano että huomenna lähetään matkalle. Toivottavasti ei ainakaan bussilla…

Advertisement

7 responses

 1. Morse ja Titi-Uu

  Ooksä varma, et saat matkustaa ku on varvas kipee? Meiäin äispälle sanottiin, et jos sairaana matkustaa ja jotain sattuu, ni ei korvata. Vaik eihän se koiria haittaa, ku meillä on niin hyvät korvat. Oikein hauskaa matkaa kummiskin.

  17 lokakuun, 2007 7:47 pm

 2. Wappu

  Aika sattuma muuten Onni, munkin lekurille mennään bussilla! Hitti-tätsky oli siellä tänään ku sillä oli verta korvassa.

  17 lokakuun, 2007 9:26 pm

 3. En mä tienny ettei sais matkustaa jos on kipee. Mamma sanoo et ei me kauas mennä, vaan Turon luokse vaan. Mamma huolestu nyt vähäsen. Hmmm…
  Mun lekuri on siellä itä-Helsingissä mistä mä oon lähtösin. Mä oon itä-Helsingin kova kundi. Mur.

  17 lokakuun, 2007 9:31 pm

 4. Mamma tarkisti. Mulla on joku vakuutus, mikä on voimassa kaikissa pohjoismaissa. Ja mamma sanoo et Mikkeli kuuluu pohjoismaihin. Kuul.

  17 lokakuun, 2007 9:36 pm

 5. Multa kans kerran läks yks kynsi käytteleen, kun se ei kai sitten enää tykännyt olla mun tassussa kiinni. Ei se sattunut edes yhtään. Äispä kouhkas sen jutun kans turhaan ja sitä pyörrytti ja munkin piti käydä silloin lääkärissä. Äispä ei uskaltanut nytkään katsoa tuota sun kynnen kuvaa. Se on herkkis.

  18 lokakuun, 2007 4:27 pm

 6. Voi hirmeetä! Paitsi että nyt sulla on yksi kynsivynsi vähemmän leikattavaksi ja sehän on hyvä juttu!

  18 lokakuun, 2007 11:01 pm

 7. Kamu

  Kamala toi sun kynsijuttu! Sulla on kyllä korkee kipukynnys. Toivottavasti paranet pian! Hauskaa vkloppua ja mennään taas koirapuistoon riehumaan, ku oot terve.

  19 lokakuun, 2007 3:05 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s