Laiska mamma, huonot bileet ja paha Karma

Taas on ollu laiska mamma kun ei oo kirjuroinu mua moneen päivään. Mun kynsi on parantunu jo, en mä oikeestaan enää ees muista sitä juttua. Muutaki on tapahtunu, ni mä kerron nyt sit juttuja. Ja kuvissa on sit jotain kuvia.
Se reissu mistä mä puhuin viimeks ni me mentiin sit Mikkeliin. Oltiin taas Turolla kylässä ja me oltiin Turon kaa melkein kokoajan väsyjä. Mut kyl me kans leikittiin ja juostiin ihan hulluna. Ja mä vahdin kun naapurin täti siirteli lehtiä sen pihalla. Yks päivä me mentiin Kostille ja mun, Turon ja Kostin piti mennä pieneen mökkiin ihan kolmestaan eikä saatu mennä sisälle. Mamma sano että siellä oli juhlat ja me ei saatu mennä juhliin ettei me aiheuteta hässäkkää. Mekö?? Hässäkkää?? Naurettava väite! Sitäpaitsi mun mielestä ne juhlat oli aika surkeet kun en mä saanu mitään herkkuja enkä lahjoja. Jotkut ihan vieraat ihmiset kävi välillä kattomassa meitä siellä pikkumökissä, mut muuten oli aika huonot juhlat mun mielestä. Mun synttärit on kohta ni toivottavasti ne on ees vähän paremmat bileet.

Mää oon kans käyny pitkästä aikaa mun lähipuistossa. Mulla oli siellä vähän huono karma kun sellanen tosi iso Karma yritti nitistää mut. Mä en kyllä suostu nitistämiseen vaikka ois kuinka iso vastustaja, ni mä puolustin kyllä itteeni ihan tosissaan. Sit ihmiset keskeytti meidän välienselvittelyn ennen ku me ehdittiin selvittää kumpi meistä on kovempi jätkä. Mähän se tietty oisin ollu, mut mamma sano et Karma ois saattanu siitä huolimatta tehä musta hakkelusta. Pöh. Oli siellä puistossa kans sit yks pikku-Ronja-neiti, jonka kaa mä leikin aika paljon. Se oli erilainen kun muut tytöt, kun se ei ollu mikään helppo saalis. Mä en ees melkein yhtään saanu sitä kiinni kun se oli niin älyttömän nopee. Se tyttö oli kyllä aika kuul!

Advertisement

4 responses

 1. Wappu

  Mäkin kävin lekurissa tällä viikolla. Mulle on jo tullu kait vanhuudenvaivoja ku mun selkä oli menny jumikseen. Mä sain jotain pillereitä ja ne tekee olon vähän paremmaks. Mamma puhu jostain pistoksista, mut eihän mun nahkaan voi pistoksia tehä, siitähän tulee reikiä ja sit kaikki vesisade menee mun nahkan sisään ja sit vasta juminpumis tuleekin. Eikö?

  28 lokakuun, 2007 6:24 pm

 2. No ei todellakaan voi sun nahkaa reijittää! Vaikka mun mammalla kyllä on naamassa yks reikä mut ei sen pää oo täyttyny silti vedellä vaikka on satanu. Et en oo ihan varma tartteeko sun olla huolissas siitä jos sua reijitettäis.

  28 lokakuun, 2007 6:27 pm

 3. No hö! Onpa surtsut pileet! Pileissähän pitää olla hässäkkää, eihän siinä muuten oo mitään järkee! Onneksi sait olla kameleitten kans, etkä joutunu oleen ypönä!

  Meilläki on muuten kauheen pimeetä ja tehhään kaikkia jutskia silti, mutta meillä on ollu joskus ennenki pimeetä ja päiväjuttuja. Muistan. Niinku vaikka viime talvena.

  31 lokakuun, 2007 6:42 pm

 4. Nii-in, se on varmaan joku talvi-kello-juttu. Wappu kerto. Se sano että kelloja on käännetty. Vaikka meidän kellot näyttää kyllä ihan samalta ku ennenki. Ja mun sisäinen kello, joka on maailman tarkimmista tarkin, ni se ei oo kyllä kääntyny mihinkään.

  31 lokakuun, 2007 9:11 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s