Yömyöhään töissä

Mamma ja iskä on alkanu yökyöpeleiks. Tänäänki ne tuli kotiin vasta kun oli jo ihan pimeetä! Mä aattelin jo et meinaaks ne jättää mut yksin kotiin koko yöks. Mut ei ne meinannu. Sit kun ne tuli, niin me vaan alettiin tekemään kaikkee päiväjuttuja vaikka oli ihan pimeetä. Me lähettiin pimeessä mamman kaa lenkuralle ja lenkuroitiin suoraan mun lähipuistoon. Mä kingeilin siellä pimeessä kaikille. Ne ei meinannu millään uskoo vaikka mä kuinka huusin niille et ”hei, kuunnelkaa nyt tarkkaan! Mä oon tän puiston ja koko Leppävaaran, ja ehkä koko Espoonki, tai oikeestaan koko etelä-Suomen kingi!” Jotkut julkes jopa huutaa mulle vastaan! Kuvitelkaa!

Advertisement

5 responses

 1. Wappu

  Mun mamma on kanssa monesti yömyöhään töissä, niin myöhään ettei se ehdi kattomaan telkusta ees Lotsia vai mikä se onkaan ku jotkut on jumittunu jolleen saarelle… Jos sä oot Leppävaaran kingi ni mä voisin sit olla Espoonlahden kuninkatar tai rinsessa ainaskin. Mä en kyl yksikseni uskalla huudella kellekään, mut jos mul on joku koviskaveri, niinku yks Doris, mukana ni sillon kyl huutelen.
  Mut en kyl käsitä et sulle on huudettu vastaan! Sehän on semmonen majesteettirikos tommonen kingille vastaanhuutelu.

  29 lokakuun, 2007 10:34 pm

 2. Yökyöpeleiksi alkaneet? Miksikähän? Yöllä pitää nukkua ja päivälläkin aika paljon. Mä en tykkää ulkoilla pimeessä, kun kaikista pusikoista kuuluu kaikkia rasahduksia ja mulla pitää olla kokoajan liika tarkkana. Ei mua kyllä silti ainaskaan yhtään pelota, vaikka niin väitetäänkin.

  30 lokakuun, 2007 2:07 pm

 3. Nii-in! Ja mä en ymmärrä sitä kun sit tehtiin ihan normaaleja päiväjuttuja vaikka oli ihan yöpimeetä. Ihan kun ne ois seonneet lauantain jälkeen… Kuka hölmö nyt pimeessä touhuilee!?! Mamma sanoo että joulua kohti tää vaan pahenee kun sit on pimeetä sillonkin kun ne lähtee töihin. Mä en kyllä ala jos mä joudun olemaan kaikki piiiiiiiitkät päivät yksin kotona ja ne tulee ja menee vaan yöllä. Ihan kummaa. Alan kyllä taas sisustaa jos ne jättää mut liian pitkäks aikaa yksin…

  30 lokakuun, 2007 2:14 pm

 4. Wappu

  Hei nyt mä Onni tiedän! Toi kaikki johtuu siit et lauantain jälkeen kuulemma käännettiin kelloja! En mä kyl tiedä miten niit käännettiin ku mun mielest meillä kellot on samoissa kohdissa ku ennenkin. Ihmiset on joskus hölmöjä!

  30 lokakuun, 2007 7:52 pm

 5. Jospa meilläkin on käännetty kelloja! En oo kyllä huomannu että ne olis väärinpäin, mutta toisaalta; mä en osaakaan lukee kelloja. Jos tää on vaan joku ihmisten hassutus. Ei musta oo muuten tuntunukaan et ois tarttenu olla pidempään yksin, mut on vaan pimeetä kun ne tulee kotiin. Se on Hyvin Outoa.

  30 lokakuun, 2007 9:33 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s