Sikasiisti possu

Mulla on sunnuntaina synttäripäivä! Mä täytän sillon 1 vuotta. Koska mä oon jo iso poika ni mä en haluu olla enää mikään mamman poika vaan oon jo MIES. Kukaan mun tuntema mies ei sano äispää mammaks, ni en mäkään sit haluu. Mä aion sanoo tästä eteenpäin äispää äispäks, niinku kaikki muutkin isot kaverit tekee.

Me kuulemma lähetään taas äispän kaa huomenna reissuun. Sit kun iskä ei oo mun kaa juhlimassa mun synttäriä ni mä sain siltä lahjan jo tänään. Se oli sellanen sikasiisti sikapossu jonka vinku. Mä halusin heti nitistää sen kun se ulisi niin julmetusti. Ja mä nitistin sen ennätyajassa, meni vaan 5 minsaa ja se oli vainaa eikä ulissu enää yhtään!! Sit kun mä olin just hyvin pilkkomassa sitä osiin, ni äispä otti sen multa pois ja piilotti roskiskaappiin! Törkimys! Enhän mäkään piilota sen lahjoja ni ei sekään saa piilottaa mun lahjoja. Epistä.

Advertisement

7 responses

 1. Wappu

  Onnea Isolle Miehelle jo näin etutassuun! (mamma käski laittaa noin, en oo ihan varma menikö täsmälleen oikein) Munkin mamma piilotteelee mun hienoja leluja, nytkin on kadoksissa upee pehmopossu, sanoo suunnilleen että ”kuiks-kuiks”. Tai ainakin sano aikasemmin, viimetteeks ku näin sen se oli ihan hiljanen…

  1 marraskuun, 2007 10:10 pm

 2. Mä tuun sunnuntaina onnitteleen sua oikeesti. Nyt onnittelen vaan etutakatassuun! Mulla on kans vinku sika, en oo tykänny siitä. Se haisee muoville, eikä sialla. Äispä kerran vingutti sitä niin, että korvat soi.

  1 marraskuun, 2007 10:25 pm

 3. Kiitos paljon onnitteluista jo etujalkaan. Joo sen älämölön takia munkin oli pakko löylyttää sitä sikaa ihan tosissaan, kun se huusi niin hirveesti. Mut lakkaspa huutamasta, pentele. Mä oon maailman kovin jätkä!

  2 marraskuun, 2007 4:37 pm

 4. tiitumorse

  Ihan hirveesti onnee huomisen yksvuotiaalle!! Elämään tulee uusia ulottuvuuksia, kun on kokonaisen vuoden vanha
  Ja hei Onni, se sikojen ja kaikkien muittenki olioden huutaminen on sikasiistii! Me ei oo pitkään aikaan purtu leluja hiljasiks, ku me soitetaan niillä äispälle konsertteja. Ja välillä lauletaan mukana. On nääs ruvettu muusikoiks (muitten hommien ohella).

  3 marraskuun, 2007 8:31 am

 5. Kamu

  PALJON ONNEA KAVERI!! 🙂

  4 marraskuun, 2007 5:03 pm

 6. Otto

  Onnea Onnille! Mäkin sain aamulla lelun, joka rupesi hajoamaan minuuttiaikataululla, ja puolilta päivin se lensi roskiin. Onneks mä sain myös pururinkelin, joka tuntuu kestävämmältä. Synttärikakkuna mulla oli perinteinen maksalaatikko nakkikynttilällä. Söin sitä varmaan liikaa. Ja sitt mä vähän riehuin mun vieraitten kanssa. Joten otan tässä välissä nokoset.
  Ja jatkan juhlimista myöhmmin (, jos jaksan).
  Terveisin veljesi Otto

  4 marraskuun, 2007 5:43 pm

 7. Kiitos vaan kaikille onnitteluista vielä kerran. Kiva että sullakin Otto oli riehakkaat juhlat ja että sait hyviä lahjoja joita voi repiä ja ihanaa maksiskakkua ja nakkikynttilän!
  Mä en kyllä oo tykänny soittaa konsertteja mun vinkuvilla leluilla, vaan niiltä pitää saada nirri pois ja äkkiä! Mut Tiitu ja Morse onkin sellasia taiteilijoita kun ne tekee näytelmiäkin ja musisoi…

  6 marraskuun, 2007 8:59 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s