Synttärimies

Mulla oli tänään synttäripäivä! Ja arvatkaa mitä: mun veljellä Otolla oli kans! Älyttömän Paljon Onnia Otolle!!

Me mentiin äispän kaa Mikkeliin asti juhlimaan niitä mun synttäreitä. Eka me juhlittiin jo eilen ja sinne Turolle tuli niihin juhliin vieraita.  Osa oli pukeutunu outoihin pukuihin ja niillä oli jotkut naamioitumisjuhlat. Ihan kiva idea mut mulle oli kyllä ihan sama miltä ne näytti. Sit tänään kun oli mun oikee synttäripäivä ni me saatiin Turon kaa herkkuaamiainen. Äispä ei voinu tehä perinteistä maksiskakkua kun kaupassa ei ollu maksista, ni me saatiin sit jauhelihukkaa ja äsipä teki siitä mulle kakun, jossa oli kans nakkikynttilä. Meinas mennä synttärit pieleen heti aluks kun Turo ei uskonu et se mun kakku ei ollu sille. Kun äispä otti musta synttärikuvan ni Turo varasti mun kakusta nakkikynttilän ja söi sen!!! Omaan suuhunsa!! Onneks äispällä oli toinenkin kynttilä ni mä sain sit uuden. Äispän mielestä se mun kakku oli tosi omituisen näkönen, mut ei mun mielestä. Mä kyllä tykkäsin.

Mun kakku Kostin mieletön etupiha Onni 1-v.

Sit mä kävin kans Kostin luona juoksemassa tänään. Kostilla on sen älyttömän ison takapihan lisäks myös ihan sikahieno etupiha! Tossa on kuva siitä pihasta kun me ollaan siellä kans. Sit me tultiin kotiin äispän kaa ja mua nukutti mut me silti vähän vielä juhlittiin. Mä sain lahjojaki: nakkinarun, siilin, sikasipsin ja uuden kur-pallon, paitsi et se ei sano mitään vaan menee karkuun pelkästään. Nyt mua nukuttaa ihan kamalasti ku oli niin rankat juhlat. Oli tosi kivaa ni aion nähä siitä untaki koko yön.

Advertisement

5 responses

 1. Wappu

  Onpa sulla ollu hienot syntkät! Ja hyviä lahjoja. Mullakin on joskus ollu semmonen nakkinaru, se oli eri hauska!

  4 marraskuun, 2007 11:00 pm

 2. Nyt mulla pitää toivottaa Onnia Onnille näin jälkitassuun, kun Ispä varas eilisen päivän koko ajan konetta, enkä mä päässyt ollenkaan. Synttärikaakku on hyvää. Mulla on kans aina maksiskakku ja nakkikynttilä. Nakkikynttilät on parempia kuin tavalliset.

  5 marraskuun, 2007 9:20 am

 3. Onnee! Sun kakku oli tosi hieno! Onneksi kirjotit sen reseptin tohon niin meki voidaan täällä leipoa samanlainen! Mulle!

  7 marraskuun, 2007 9:55 pm

 4. Otto

  Kiitos onnitteluista , Onni! Mä en oo lukenut sun blogia pitkään aikaan. Siksi tää tulee melkoisesti myöhässä. Toivottavasti sä sait mun kuvan, missä mä leikisti puhallan kynttilän sammuksiin. Mä lähetin sen kasvattajallekin. Mä laitan sitt tuleen sen oikeen nakkikynttiläkakkukuvan , kun se valmistuu.
  Terveisin Otto

  16 marraskuun, 2007 7:55 pm

 5. Kiitos vielä kerran kaikille onnitteluista. Tänk juu veri mats! Sain mä Otto kans sun kynttiläkuvan, kiitos vaan paljon.

  p.s. mun nakkinaru on jo hyvin möyhennetty monesta kohtaa

  17 marraskuun, 2007 10:43 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s