Hunningolla

Äispä on jättäny mun lokin ihan hunningolle! Onneks se ei oo mua jättäny kuitenkaa, mut lokin on kuitenki. Se on alkanu pitää jotain naamakirjaa ja siks ei oo muka ehtiny tänne kirjottaa olleskaan. Törkeetä! Mun mielestä pitäis enemmän kirjottaa mun lokiin ku johonki typerään naamakirjaan. Äispä on samaa mieltä. Toivottavasti se nyt parantaa tapansa.

Ei mulle oo sen synttärin jälkeen oikeestaan tapahtunu kovin paljoo ihmeellistä. Mua on palellu ulkona kun siellä on nyt valkosta kylmää ja märkää lunta. Onneks ei oo tarttenu kauheesti lenkkeillä ku äispän varvas muuttu punaseks perunaks ja me ei voitu mennä lenkille moneen päivään. Nyt se on taas melkein normaalin värinen ja kokonen se varvas ni nyt me on käyty taas vähän pidempään ulkoilemassa. Vaikka se kylmä onkin inhottavaa, ni yks hyvä puoli siinä on: kaikki lemustukset tuntuu paljon selkeemmin! Mä oon nuuskinu ihan hulluna joka kerta kun me käydään ulkona, vaikka ihan vaan vähäsen käytäis.

Mä kävin kans tällä viikolla lääkärissä. Ekaa kertaa siellä ei ollu pelkästään huippua. Se täti nimittäin pisti mua piikillä ja mun piti sanoo sille ihan että ”AU! Miten sä tolleen kovakourasesti mua käsittelet!?!” Sain mä sit jotain napoja lohdutukseks mut en mä halunnu niitä sen kiduttajatädin napoja. Pitäköön kidutusruokansa. Ne oli kans varmaan jotain myrkkynapoja kun sit kotimatkalla mä ykäsin takapenkille. Ei ollu hyvä keikka se.

Advertisement

13 responses

 1. Wappu

  Kiva Onska ku pääsit taas kirjottamaan! Mun mamma on kans siel naamakirjassa, mut onneks se ei osaa oikeen käyttää sitä ni se ei viihy siel kauaa. Se on vähän tumpelo.
  Mä en kylmää paljon huomaa ku mul on tämmönen villeri yllä. Oon sen taas talveks kasvattanu.

  17 marraskuun, 2007 11:34 pm

 2. Mikä se naamakirja on, kun munkin Äispä on siellä. Sekään ei osaa käyttää sitä, niin ei sitten kovin ole siellä ollut.

  Sulla pitää Onni pyytää Äispää tekeen sulle villatakin niin sulla ei sitten palele ulkona. Mulla on tossut, mutta mä en saa käyttää niitä vielä, kun sitten mä en tarkenis kohta yhtään ilman niitä.

  18 marraskuun, 2007 12:44 pm

 3. tiitumorse

  Mikä se naamakirjava on. Meki on kuultu se sana, muttei kyllä yhtään oo tajuttu. Eikös kaikilla oo ainaki vähän kirjava naama? Tuleekohan meilleki niin kylmä, et palelee. Nyt on vaan savista ja kurasta. Ainaki päivällä.

  18 marraskuun, 2007 1:19 pm

 4. Siellä naamakirjassa on kuulemma kaikki. Äispä sanoo et se on vaan sellasta ajanvietehömppää. Tää on kyllä mun mielestä parempaa ajanvietettä – tää on sentään laadukasta!
  Mulla on kyllä viitta ja sit mulla on se fleecepuku jota mä inhoon. Et ei oo vaatteista kiinni se palelemishomma. Tossutki mulla on, mut en kans saa vielä käyttää niitä. Mun karva ei kasva yhtä hyväks ku Wapulla tai Julilla tai Helkalla, ei vaikka mä kuinka yritän.

  18 marraskuun, 2007 4:26 pm

 5. Wappu

  Yritä sitkeemmin Onni, ni kyl se karva varmaan viel kasvaa. Sano vaik sun äispälle et ostaa jotain semmosta sapuskaa mikä kasvattaa karvoja…

  18 marraskuun, 2007 9:38 pm

 6. Joo! Pitäskö ostaa mulle Rogainea?!?

  19 marraskuun, 2007 11:23 am

 7. robeliski

  Munkin mamma on siellä naamakirjavassa!

  19 marraskuun, 2007 1:02 pm

 8. Pitäskö meidän perustaa sinne naamakirjaan joku Koirablogit-ryhmä? Mitä ootte mieltä?
  – Onnin äispä Hanna

  19 marraskuun, 2007 5:34 pm

 9. Wappu

  Mun mamma sanoo joo vaikkei mulla ookkaan omaa lokia.

  19 marraskuun, 2007 10:37 pm

 10. Ei se haittaa vaikkei sulla ookkaan omaa lokia. Sä oot kuitenki aina messissä näissä keskusteluissa ni se on ihan sama asia. Äispä vois vaikka yrittää perustaa sellasen ryhmän joku päivä, jos äispä osaa. Tai jos joku muu haluu tehä sen ni saa mieluusti tehä. Me liitytään sit kans.

  19 marraskuun, 2007 11:12 pm

 11. Wappu

  Joo me liitytään sit siihen kans. Mamma ei osaa, kuten sanottu se on tumpelo (eikä pelkästään tietsikan kanssa vaan toi koiranruokintakin on sil hakusessa, ei se osaa antaa tarpeeks sapuskaa)!

  20 marraskuun, 2007 9:22 am

 12. No nyt siellä on sitten Koirablogit -niminen ryhmä. Liittykää ihmeessä ni nähdään siellä!

  20 marraskuun, 2007 11:27 am

 13. Wappu

  Liitytty on :)!

  20 marraskuun, 2007 3:50 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s