Uusia naamoja täällä MUN kirjassa

Häikäsevää porukkaa Huono ilma, hyvä viilis Kolmen kimppa Rakkaat alamaiseni!

Me käytiin eilen taas Kamun puistossa ja Kamu oli taas siellä! Hassua miten ne aina sattuu sinne just sillon ku me mennään. Nyt sinne tuli kans yks uus bostonikaveri, Valtteri. Valtteri on aikas paljon mun veljen Oton näköne ja Valtterillaki on valkosta naamassa niinku mulla ja Otollaki! Kamu ja Valtteri on ihan pikkuvauvoja muhun verrattuna, mun piti vähän pääliköidä niitä. Meillä oli aika painivoittoset leikit ja me leikittiin mm. junaa. Oli aika kylmä ni välillä mä kävin palelemassa äispän sylissä ja sit välillä mä tutkimusmatkailin siellä puistossa yksin ku ne nuoremmat peuhas jotain pikkupoikien leikkejä. Äispä surheilee kun kuvista tuli niin huonoja. Oli kuulemma huono sää (ihan harmaata ja usmaista) ja huono kuvaaja (=äispä). Mut kyllä mun mielestä noista kuvista voi aistia meiän hyvät viilikset!

Onni ja Valtteri poseeraa hetken Junaleikkiä Äispän sylissä jäähyllä ja lämmittelemässä Kamun ja Valtterin oma juna

Advertisement

7 responses

 1. Wappu

  Kuule Onni, mamma sanoo et niitten naamakirjaryhmään ei oo viel tullu muita naamoja ku ne kaks. Se meinaa kait et pitäis varmaan laittaa muittenkin lokeihin siitä naamajutusta.

  21 marraskuun, 2007 7:50 pm

 2. Tehään ihmeessä niin! Sunki mamma voi laittaa kaikkii lokeihin missä se käy että menkää sinne. Mun mamma voi laittaa sit kans kaikkiin missä se käy.

  21 marraskuun, 2007 8:17 pm

 3. Aika siistii, että sulla on tommosia kavereita. Kato kun mulla ei oo muita kuin tyttökamuja. Paitti on tuolla toi yks Lenni, mut se kiusaa mua. Eikä sillä oo palleja, niin että se on melkein niinku tyttö.

  T: Tahvo
  ps. Meidän muori löysi se hienon naamaryhmän

  21 marraskuun, 2007 11:15 pm

 4. Valtteri

  Niin terve vain Onni, kivaa oli mullakin yllinkyllin enkä millään olis viittiny lähteä. Sitten olinkin ihan naatti koko loppu päivän ja vielä seuraavankin. Onneks poppamies hiero mun muskelit (8,7kg) takas toiminta kuntoon 😀

  26 marraskuun, 2007 6:11 pm

 5. Jee! Kiva kun löysit tänne Valtteri! Äispä pyytää anteeks surmeita kuvaustaitojaan, mut syyttää myös vähän huonoa säätä. Käy tsekkailemassa lokia jatkossakin, mä aina kirjottelen tänne kun mulle tapahtuu jotain.

  26 marraskuun, 2007 7:40 pm

 6. Ja mieti Valtteri: Jätkä painaa melkein yhtä paljon ku mä ja mä oon sentään jo mies ja sä oot vielä kasvavassa iässä! Susta taitaa tulla ihan jättiläisbostoni!

  26 marraskuun, 2007 7:41 pm

 7. Valtteri

  Pakkohan mun oli tulla kurkkaamaan reissu kuvatukset, vuh vaan.
  Sydäntä ja kieltä kun noi mulle tarjoilee niin pakostikkin sitä kasvaa, katotaan vaan niin oon ens kerralla jo isompi ku sä 😉

  27 marraskuun, 2007 11:58 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s