Hirmeä päivä

Eilen oli karmean surmean hirmeä päivä. Eka mut jätettiin yksin moneks tunniks, mut siihen mä oon jo tottunu ni ei se mua haitannu. Mut sit kun äispä tuli kotiin ja olis pitäny alkaa viettää mun kaa laatuaikaa, ni vielä mitä! Se päätti kiduttaa mua siivoomalla!! Eka se huiski esineitä sellasella vihreellä rukkasella ja mua aivastutti. Sit se kaivo imurin esiin ja siinä vaiheessa mä katsoin parhaaks liueta mahdollisimman kauas. Mut koska imuri on vihulainen, ni mun piti pitää sitä silmällä kokoajan, ja sitäpaitsi meidän kotin on niin pieni et en mä päässy läheskään tarpeeks pitkälle karkuun. Äispä imuroi ihan TOOOOSIIIII kauan ja mua alko jo väsyttää, mut imurivahdissa ei voi nukkua. Sillonhan se imuri vois vaikka syödä mun leluja tai pahimmassa tapauksessa mut kokonaan! Mun piti siis vahtia sitä silmä kovana ja lopulta onneks äispä laitto sen takas sinne imurin luolaan eteisen nurkassa. Tässä vaiheessa mä huokasin helpotuksesta, mut liian aikasin. Siivous ei loppunu siihen.

Sit äispä kaivo esiin pitkän kepin ja sen päähän se laitto märän rätin. Sit se huito pitkin lattioita sen kanssa. Mua vähän arvelutti sekin, ni en menny kauheen lähelle. Mut piti sitäkin tarkkailla. Lopuks mä jouduin eteiseen arestiin. Siivoominen on pahinta!! Mulla meni koko ilta sit siihen et mä tarkistelin et onhan kaikki tavarat nyt tallella ja oikeilla paikoilla. Onneks äispä ei kuitenkaa siirrelly mitään huonekaluja pysyvästi, niinku Tiitulle ja Morselle kävi. Ja Julilleki on käyny niin. Mun oli kuiteski pakko tarkistaa, koska mä oon Virallinen Tarkastaja. Sit mua väsytti kauheesti kun sain kaiken tarkastettua, ni oli pakko ottaa iltanokoset ja siirtää iltapömöjä parilla tunnilla. Ei kiva.

Nyt mäki oon saanu oman koiranaamakirjasivun. Ei se oo läheskään yhtä hieno kun tää mun loki, mut on siellä koiranaamakirjassa mun kavereitaki ni on sellanen sit pakosti oltava. Kun kaikilla muillaki on ni mulle kans.

Advertisement

9 responses

 1. Wappu

  Siis kauheeta, onks eilen ollu joku yleinen mammojen huiskintapäivä? Mun mammakin siivos, kanto tavaroita pois muovisäkeissä (mua vähän pelotti et se kantais pois munki tavaroita mut ei onneks) ja imuroi! Kamalaa!

  23 marraskuun, 2007 10:39 pm

 2. tiitumorse

  Vitsit ku kaikki siivoo! Ois paljo kivempaa, ku ois vaan kotoista eikä yhtään järjestystä.

  Muuten Onni, meiän äispä ei oo vielä sitä naamakirja-asiaa yhtään hoitanu. Se on vähän hidas. Ja vanha. Me luullaan, et se ei osaa tai uskalla, ku sen naama ei oo ihan julkasukelponen.

  24 marraskuun, 2007 6:34 am

 3. Ei munkaan äispän naamassa varsinaisesti mitään hurraamista oo mut kyl se tuntuu ihan kivalta kielen alla. Sinne vaan naamakirjaan reippaasti, siellä on oikeesti kaikki! Se ei oo ees hankalaa tehdä oma naamakirjasivu, kun meiänki äispä sen on osannu tehä. Ja jos tulee onkelmia niin täältä voi aina kysyy apua. Äispä auttaa jos vaan osaa.

  24 marraskuun, 2007 10:29 am

 4. Mä en tykkää yhtään siivoamisesta. Meen aina karkuun sitä kaameeta imuria.
  Senpä takia muori käskee mut aina sohvan tai sängyn päälle odottamaan, kunnes on saanu imuroitua. Se on aika jännää, mut kyllä mä kestän sen kuin mies. Siis mähän oon mies.
  Terveisin
  Tahvo

  24 marraskuun, 2007 9:22 pm

 5. Mutkin käskettiin sohvan ja sängyn päälle kun imuroitiin! Mäkin oon mies!

  24 marraskuun, 2007 11:05 pm

 6. Oonabostoni

  Moi Onni!

  Mistä sut tuolta naamakirjasta löytää? Kun me ollaan jo pitkään sua täällä seurattu ja ollaan niinku samiksia sun kaa. Meitä on täällä kolme, mun mamma ja sit toi mun velipoika – ja meidänkin turvat tuolta naamakirjasta löytyy

  25 marraskuun, 2007 7:14 pm

 7. Mieletöntä! Lisää bostoneita!! Tervetuloa SUPERjoukkoon ja tosi kiva kun ootte käyny lukemassa mun juttuja! Äispän kaa pidettiin hakureenit ja löydettiin sun mamman naamakirja ja jätettiin sinne viesti. Jos ette vieläkään löyä sitä mun naamakirjaa (se on välillä vähän ongelmalline) ni laittakaa äispälle ystäväpyyntö ni se sit kutsuu teiät sinne mun kirjaan. Kiva kun tulitte esiin!!

  25 marraskuun, 2007 9:38 pm

 8. Hei!
  Lähetän tämän viestin sinulle, koska haluan kutsua sinut mukaan keskustelemaan Lady Chin kääpiökoirafoorumille. Löysin yhteystietosi googlaamalla kääpiökoirarotuja. Lady chin foorumin tarkoituksena on tarjota keskustelu mahdollisuus kaikille kääpiökoiraharrastajille tasa-arvoisessa ympäristössä. Foorumin jokaiselta käyttäjältä odotetaan hyviä käytöstapoja tosia foorumin käyttäjiä kohtaan.
  Olet lämpimästi tervetullut mukaan keskustelemaan!

  http://p3.foorumi.info/ladychin

  Rekisteröityessäsi Lady Chin kääpiökoirafoorumille tustustuthan ensin foorumin perusperiaatteisiin, jotka löytyvät ”Tervetuloa Lady Chin foorumille” -foorumin alta.

  Jos sinulla on itselläsi omia tuttavia, jotka ovat kiinnostuneita keskustelemaan muiden kääpiökoiraharrastajien kanssa, voit hyvin laittaa viestiä Lady Chin foorumista eteenpäin.

  Parhain terveisin,
  Else
  Lady Chin foorumin ylläpitäjä.

  29 marraskuun, 2007 11:30 am

 9. Valtteri

  Niin voimia sulle Onni että kestät noi äispäs siivous vimmat. Mä en enää pelkää imuria, kun ei se ole mua pystyny ”syömään” 😀
  Diggaatko muuten fööniä, se on tosi ihq viilessä talvikelissä heitetyn lenkin jälkeen!

  1 joulukuun, 2007 12:06 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s