Kunkku-Onni

Ulkona on kauhea sää! Siellä sataa jäätä korviin ja silmiin ja pitää mennä hirveen nopeesti ettei jäädy maahan kii. Me käytiin tänään äispän kaa lenkuralla vaikkei yleensä mennä kun on näin huono sää. Äispää ei haitannu, kun sillä oli uusia vermeitä niin paljon päällä. Mut mua kyllä haittas, kun ei ollu ku sadetakki vaan. Olis pitäny olla takka ja asuntovaunu ja lämmin sänky ni sit oisin voinu käydä lenkuralla. Siellä me sit kiidettiin tuiskussa kun mä halusin mahollisimman nopeesti takas kotiin.

Kotiin kun päästiin ni me päätettiin kokeilla sitä Valtterin kehumaa karvanpuhallustemppua (hiustenkuivaaja-). Mä en oo ihan varma tykkäsinkö mä siitä. Mä vähän tuumailin kun äispä alko osotella sillä mun tassuja, mut sieltä tulikin lämpöstä ilmaa puhinalla. Lämpönen ilma oli kyllä ihan kivaa kun sai tassut nopeesti lämpimiks ja kuiviks, mutta… Mä en oo kyllä koskaan nähny ispän käyttävän sitä vehjettä, äispän vaan, niin epäilen että se on ehkä tyttöjen juttu. Ja en tiiä uskaltaako siitä kauheesti ees tykätä sitten, jos vaikka muuttuu tytöksi! Enkä mä voi muuttua tytöksi kun mä oon ihan kunkku! Eikä tytöt voi olla kunkkuja… Mun pitää vielä tutkia sitä karvanpuhalluslaite-asiaa…

Advertisement

6 responses

 1. Wappu

  Keli on aivan hirvee! Mamma pakottaa mun käyttämään haalaria, kauheeta. Vaik se on kyl samishaalari Helkan kans joten se kuiteskin aika kuul.
  Ku sä oot kunkku ni et sä voi muuttuu tytks.Kunkut voi tehä mitä vaan muuttumatta tytöks.
  Hitti-tätsky laittaa sulle kauheesti terkkuja!

  4 joulukuun, 2007 6:56 pm

 2. Kuningas kiittää. Oikein paljon kuninkaallisia terveisiä myös kunnianarvoisalle Hitti-tätskylle.

  4 joulukuun, 2007 9:36 pm

 3. tiitumorse

  Tiiätkö Onni, et miehilläki on sellasia karvanpuhaltimia. Me on nähty meiän kellarissa. Se on samanlainen ku äispällä, mut likasempi. Ispä on sillä puhaltanu ainaki ovien reunoja ja maalit on lähteny pois. Eikä se muuttunu tytöks ni ei sunkaa tartte olla huolissas.

  5 joulukuun, 2007 3:01 pm

 4. Ai-jaa! No hyvä tietää että on miehisiä puhaltimiaki. Mä voin vähän pöllyttää sitä äispän puhallinta et jos siitäki tulis likasempi ni se vois sit olla mun miehinen puhallin.

  Me lähetään nyt äispän kaa reissuun kun se on pakannu munkin tavaroita laukkuun. Me päästään taas Turolle! Ispä jää kotiin ja ne lähtee sit Kalle-sedän kaa taas rimpsalle. Äispä sanoo että ihan sama, kunhan ei tuo mitään rimpsoja tänne meiän kotiin ku me ei olla vahtimassa! =)

  5 joulukuun, 2007 4:34 pm

 5. Kamu

  Mä en oo koskaan vielä nähnyt sellaista puhallinta. Tähän asti puku ja pyyhe on riittänyt. Mä en vaan tykkää mistään ääntä pitävistä koneita, imurikin meinaa joka kerta syödä mut.. mitä jos se puhallinkin koittais…

  Mä olin parturissa pari päivää sitten. Kaikki mun parta ja viiksikarvat läksi näyttelyn takia. Oon kuulema ihan oudon näkönen.

  9 joulukuun, 2007 10:11 pm

 6. Valtteri

  Vai pääsit sinäki vihdoinki puhaltelun kohteeksi, onnee 🙂

  Se mun edeltäjä Jippo oli ihan hulluna noihin karvapuhaltimiin ja se kyl pysy ihan äijänä loppun asti että anna mennä vaan.

  Sit mul tuli viel sellanenki mieleen että kun meillä kummallakin on naama värityksen kovin samanlaiset, tosin käänteisesti. Ja kun sä oot Onni niin oisko mun lemppari sit Inno 😉

  13 joulukuun, 2007 8:21 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s