Reissussa

Me oltiin taas äispän kaa reissussa monta päivää ni nyt oon kyllä ihan poikki-väsyny. Se rupee väsyttämään kovasti kun monta päivää saa riekkua eikä sit malta oikeen nukkuu. Mä riekuin ainaki Turon kaa tosi paljon ja sit kans yhen hehkeän Maikki-neitosen kaa. Maikki-neiti on Turon sisko. Turoa ei onneks kauheesti haitannu vaikka mä yritin iskee sitä sen hemasevaa siskoa koko yhen päivän. Maikki vähän tulistu mulle aina välillä ja käski pysyä loitolla, mut koska oon tällänen misumagneetti, ni eihän sekään voinu musta kauaa erossa pysyä. Aina välillä Maikki tai mä jouduttiin häkkiin. Äispä ja Jenska sano että välillä piti muka rauhottua. Ei mun mielestä ois tarvinnu, ni mä sit ulisin siellä jos alko tapahtuu jotain hirmu tärkeetä. Ilman mua ei saa koskaan tapahtuu mitään hirmu tärkeetä. Tai ei oikeestaan yhtään mitään.

Kyl mä Kostinki kaa yritin vähäsen  riekkua, mut se ei oo niin innokas riekkuja, et ei siitä oikeen tullu mitään. Se meni aina pois ja jätti mulle koko riekkumisen hoidettavaks. Mä sit yritin parhaani mukaan riekkua meidän molempien puolesta. Kaiken sen riekkumisen jälkeen mä olinki sit aivan poikki, ja nukuin eilen hirveen paljon. Oon oikeestaan tänäänki nukkunu aika paljon. Äispä otti matkalla nukkumiskuvan musta ja yhen kauniin maisemakuvan.

Nukkumiskuva  Maisemakuva

Advertisement

2 responses

  1. Wappu

    Hei Kunkku! Kiva ku oot taas koneen äärellä. Me ollaan vähän tuolla muissa lokeissa arvailtu et ehkä sä olit itsepäisyyspäivänä siellä pressan kättelyjuhlissa ku oot kerta kuninkas ja olit reissussakin just sillon. Mut ainakaan minä tai Juli ei nähty sua telkussa vaik yritettiin kattoo…

    11 joulukuun, 2007 9:36 am

  2. tiitumorse

    Miksköhän ei sais riehuu ja remuta, ku siltä tuntuu? Eikös se oo enerkian kulutuksenki kannalta ihan toivottavaa. Seurusteleksä nyt sen Maikin kaa? Teil on vissiin sellanen etäsuhde, ku asutte eri puolilla.

    11 joulukuun, 2007 2:47 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s