Kunkkujen kättelyjuhlat

Voi juukeli! Multa on taas pimitetty tietoa! Kaverit on täällä miettiny et mihin mä niin salaperäsesti katosin reissuun viime viikolla ja sit ne on päätelly et koska mä oon kunkku ni mä oon varmasti ollu siellä pressan Kunkkujen kättelysjuhlissa. Enhän mää missään kättelysjuhlissa ollu vaan Turolla! Ei äispä kertonu mulle että ne oli sellaset kuninkaitten juhlat, ja että mun olis kuulunu olla siellä! Mulla olis ollu pukukin jo ihan omasta takaa ja eestä. Mä kyllä haistatan sille kuninkaalliset tuomiohaisut tästä hyvästä! Mä oisin varmasti ollu siellä illan parhaiten pukeutunu ja seuratuin vieras. Ja seuraavaisin. Mä oisin seuraillu kaikkia ja haistellu kaikkien lemustuksia, ja jättäny sen linnan linnakoirille viestejä joka tolppaan ja kukkapurkkiin, et ”Onni wos hier” se on bostonia ja tarkottaa et Kunkku-Onni kävi täällä. Mä oisin sujahdellu sulavasti siellä tanssilattialla. Oisin tuunannu mekkoja joissa oli ylimääräsiä ulokkeita.

Tälleen mä olisin loistanu:

minä ja Räikköset Kuningas ja presidentti sekä mies minä ja kaunotar sekä tuunattava puku

Nyt mun täytyy odottaa seuraavia kuningasjuhlia että pääsen loistamaan ja sujahtelemaan siellä. Vaikka oli Turon luonaki kyllä ihan huippua! Ehkä meillä olikin paremmat bileet siellä, koska MÄ olin siellä!

3 responses

 1. tiitumorse

  Sä oisit ollu tosi kuuli siellä kunkkujuhlissa. Oisit hyvin sopinu joukkoon, kun sullakin on tollanen sininen vyö niinku residentin miehelläki.

  11 joulukuun, 2007 10:16 pm

 2. Wappu

  Vähäks muuten on majesteettirikos et sua ei ollu kutsuttu! Mut oisit ollu ylivoimasesti komein koko kekkereillä. Jos sut ensvuonna tajutaan kutsua ni Hitti-tätsky on luvannu lähteä sulle daamiks. Sillä on sopivia kolttujakin juhlatilaisuuksiin.

  11 joulukuun, 2007 10:39 pm

 3. Sä oisit sopinut vallan mainiosto tuon kaunottaren seuralaiseksi. Ens vuonna meet kyllä!

  12 joulukuun, 2007 12:20 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s