Maja

Mä sain tänään ihan ikioman majan! Se ei oo yhtään sellanen niinku Julin äispän koju, vaan sellanen samanlainen maja mikä Maikillakin oli. Me käytiin autoajelulla äsipän ja iskän kaa ja sit yks kaks ne toi sinne autoon sellasen rämisevän kapistuksen. Se ei näyttäny yhtään majalle ni mä tutkin koko matkan et mikä se vois olla, mut en kyllä kekannu. Sit vasta kun tultiin kotiin ja äispä laitto sen majan pystyyn ni sit mä hokasin mikä se oli. Eka äispä siivosi sen ja sit laitto mulle sinne kaikkee majaan sopivia juttuja, niinku maton lattialle ja sit mun pedin. Mä oon vähän hengaillu siellä nyt illalla, mut en kovin paljoo. Kivempi musta on hengailla muitten kaa olkkarissa ja keittiössä ku yksin siellä majassa. Äispä sanoo että kyllä mä ehdin vielä siellä hengailla ihan tarpeeks. Niin, mikäs kiire tässä nyt on. Hengailen sit siellä joskus jos mua huvittaa.

Majassa

4 responses

 1. Wappu

  Onnpa sulla hieno maja! Mulla ei oo majaa, on vaan kaukalo missä nukutaan ja patja missä nukutaan kanssa.

  17 joulukuun, 2007 5:26 pm

 2. Kamu

  Hieno maja! Mulla on vähän samantyylinen, mutta se on musta ja neliönmuotoinen. 🙂

  17 joulukuun, 2007 8:52 pm

 3. Wappu

  Ai niin Onni! Hitti-tätsky on saanu kuninkaallisen ruokakupin! Siinä on kruunun kuva pohjassa ja se on iikkeasta joten sen täytyy olla ruottinkuninkaallinen ruokakuppi.

  17 joulukuun, 2007 9:50 pm

 4. Kuninkaallista! Onnea uuden kupin johdosta Hitille!

  Mä tykkään mun majasta aika ältsin paljon. Se on tosi hyvä ja just mun kuninkaalliselle korkeudelleni sopiva. Mä oisin ehkä halunnu mieluummin mustan majan, se kuulostaa hienolta. Mut kyl tääkin on ihan kiva, kiiltävä on kuninkaallinen väri.

  18 joulukuun, 2007 3:43 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s