Himolenkkeilijä

Äispä on ollu viime päivinä ihan himolenkkeilijä. Me on tehty niin pitkiä lenkkejä että mä oon melkein väsyny! Ja me on menty sellasia ihan uusia ja outoja reittejä, et mä en oo tienny mihin pitäis mennä seuraavaks. Äispä sano et ei sekään tienny, et me mentiin vaan. Onneks on löydetty kuitenki kotiin vielä, ettei olla eksytty lenkille ikuisiks ajoiks. Mä oon kuiteski ollu niin väsy et mun on pitäny nukkua aina lenkkipäikkärit kun me on tultu kotiin, että mä oon sit jaksanu riehua kans.

Me on muutenki riehuttu tosi paljon, siis ihan kaikki me! Eilenki äispä lähti johonki ostoksimaan ni me iskän kaa riehuttiin ihan täpöllä kotona. Ja sit kun äispä tuli ostoksimasta ni sit mä riehuin sen kaa ihan täpönä! Ollaan kauheesti kyllä riehuttu yhessä. Äispä osti mulle oman riehumislelunki, se on aika hyvä kun siinä on sellanen kahvaki mistä mä voin pitää kii. Kun me on riehuttu ja himolenkkeilty niin kauheesti ni me on kans nukuttu tosi hyvin. Mun maja on huippuhyvä paikka nukkumiselle. Se on niin kiva et mä mieluummin menin sinne nukkumaan vaikka oisin saanu nukkuu iskän vieressä sohvallaki. Mut iskä kyllä kuorsaaki ni ei oo ihme jos joku haluaa mennä omaan majaansa. Mun majassa ei kuorsaa kukaan muu ku mä ja se ei haittaa mua yhtään! Eilen mä olin niin väsyny et kaaduin suorilta jaloilta kylelleen sohvalla ja jäin siihen makaamaan. Krooh pyyh.

Advertisement

6 responses

 1. Wappu

  Tiekkö Onska mä luulen et noi on Opskan juonia noi tommoseet riehumiset ja himolenkkeilyt! Ettet sä jaksas enää tehä reikiä lattiaan. Mä vähän luulen niin.

  18 joulukuun, 2007 9:51 pm

 2. Onko tää joku salajuoni?!? Mä tykkään salajuonista, mut sillon vaan kun saan ite olla juonimassa. Nyt kun mä tiiän äispän juonet ni mä voin salajuonitella sitä vastaan… Kiitos kun kerroit mulle salapoliisi-Wappu. Mä meen nyt torkuille miettimään lisää juoniksia.

  p.s. äispä sanoo että se on saanu juonimisideoita Opskalta ja muilta äispiltä kanssa.

  18 joulukuun, 2007 10:49 pm

 3. Wappu

  Eilen ku olin Hierojalla eli Opskalla ni se sano et sä oot vissiin tänään menossa sinne. Juoniksia lisää vaan… Aattele muuten jos satuttais Opskalle silleen et mä oisin vaik lähös ja sä tulos ja sit mä aattelisin et hei, toihan on ihan ku se Leppävaaran kuninkas Onni ja sit se oiskin sä. Mun pieni partiskaveri Wilma oli ehkä yks kerta nähny sut Opskalla ku ne oli just lähössä ja sit sinne oli tullu joku bostoni.

  19 joulukuun, 2007 9:41 am

 4. Majat kuulostaa hyvältä. Mulla on maja sängyn alla, mutta ois kivistä, jos ois kans oikee maja. Niinku sun tai niinku Julin äispän. Ihan sama kummanlainen, ku se vaan ois mun oma!

  20 joulukuun, 2007 8:59 pm

 5. Pyydä sun äispää tekemään sulle maja, Helka! Mut älä hyväksy sellasta kidutusmajaa niinku mulla oli sillon viime talvena kun oli se tauti. Siellä piti vaan olla kuumassa paikallaan ja hengittää. Se oli tyhmä maja. Uus maja on paljon parempi kun sieltä näkee läpi.

  20 joulukuun, 2007 11:03 pm

 6. Mun maja on autossa, sen on naamioitu oranssiksi niin sitä ei kukaan huomaa. Sitten on sen Äispän maja, muta se on kummallinen, enkä mä saa käyttää sitä. Kotona mulla ei ole omaa majaa, oma peti vaan.

  21 joulukuun, 2007 7:38 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s