Rotesti!

Tänäaamuna äispä heräs ihan liian aikasin. Mä en olis ees jaksanu nousta mut sit se kanto mut ulos väkisin, ihan pakotti. Sit äkisti iskäkin heräs ja yks kaks mä jouduinkin majaan lukkojen taakse kun iskä ja äispä lähti yhessä ovesta. Mä ootin et äispä tulis takas, mut ei se vaan tullu. Mä ootin sit vähän lisää ja otin ehkä parit torkutkin, sellaset vahtikoiratorkut tietty vaan, mut ei kuulu äispää vieläkään. Sillon mä päätin tehdä rotestin!

Mä en oo ikinä tehny rotestia ni en ollu ihan varma mitä se tarkottaa, mut arvelin et kaikenlaista askartelua varmaan. Ja mä oon tosi hyvä askartelussa ni mä oon varmasti oikee henkilö tekemään rotesteja. Mä olin siellä majassa ni mulla ei ollu kauheesti mitään matskuja mistä ois voinu askarrella, mut mä sit askartelin mun tyynystä lumimaiseman sinne majaan. Se oli hieno lumimaisema, siinä oli sellasta pehmeetä lunta, ja sit kans sellasta märkää lunta. Märkää lunta saa silleen kun laittaa sitä tyynynsisustaa vesikuppiin. Se maistukin melkeen oikeelle lumelle!

Sit ihan ikuisuuden jälkeen äispä tuli kotiin ja mä haistoin heti et se oli ollu töissä. Petturi! Äispä ei oo niin kovin kulttuuri ni ei sillä oo silmää tollaselle rotesti-taiteelle. Se ei ees ottanu kuvia mun teoksesta vaan kylmän viileesti keräs pois sen mun työllä ja tuskalla väsätyn hengentuotoksen ja korjasi sen tyynyn. Pyh. Se kärsivällisyyskouluttaja vois opettaa äispää vähän kans arvostamaan taitetta. Ja toisten vaivalla tekemää työtä. Ja sanoo ettei sais mennä enää ikinä töihin.

Advertisement

3 responses

 1. Wappu

  Onni sä oot niin taitava ja taiteellinen! Harmi ettei saatu kuvatodisteita sun taideteoksesta. Mä oon enemmän tämmönen käytännön koira, mä autan mammaa kotitöissä tiskaamalla mun ruokakuppia. Mun pitää tiskata se mun juomakupissa ku en ylty tonne tiskauspaikalle. Ja sit mä kans samalla ku tiskaan sitä mun kuppia ni pesen lattiaa sillä vedellä ku roiskuu tiskatessa. Mut mamma ei arvosta mun apua…

  8 tammikuun, 2008 9:20 am

 2. Kaikki hyvä työ menee hukkaan. Noi ei tajuu mitään!

  8 tammikuun, 2008 1:54 pm

 3. Wappu

  Mammat on joskus tooosi kiittämättömiä…

  12 tammikuun, 2008 4:20 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s