Mummolassa lomalla

Mä en oikeestaan pääsykään reissuun. Tavallaan. Tai pääsin mut vaan vähän. Eka me kyllä lähettiin iskän ja äispän kaa autolla, me ajeltiin vähän, nähtiin pappaa, ja ajeltiin sit vähän lisää. Kun me pysähdyttiin ni me oltiin tultu mummon ja papan talon pihalle. Iskä vei tavaroita sisään, niinku mun majan ja sellasta, mut me mentiin äispän kaa kävelemään. Kävelyn jälkeen mekin mentiin sisään ja siellä oli iskä, mut ei mummoa eikä pappaa! Mä en kyllä päässy tutkimaan jokaista paikkaa, ni mua ärsytti, kun ne oli varmana vaan jossain piilossa. Sit äispä teki mulle karkkisadetta majaan ja sano heippa. Heippa vaan sullekin, mä keskityin kyllä vaan niihin karkkeihin.

Sit mä otin pienet torkut kun ketään ei näkyny vähään aikaan ja kun mä heräsin ni mummo ja pappa tuli sinne! Sit mä hengailin niitten kaa ja mulla oli tosi kivistä. Me käytiin lenkuroimassa ja mä sain aika paljon kaikkee herkkuja ja rapsuja. Mä sain sikasipsejäkin joka päivänä! Mummo ja pappa on erireiluja! Sit siellä kävi tuttuja ja mä sain riekkuu ja leikkii ja mua rapsuiltiin, paitsi sillon kun siellä oli se toukka. Se vei kaikki mun rapsut ja huomiot enkä mä saanu läheskään niin paljon rapsuja ja huomioo. Mulle pitää leperrellä! Mulle, eikä millekään toukalle!! MULLE!!! Onneks se toukka sit lähti ja mä sain taas kaikki rapsut ja lepertelyt itelle.

Sit me vaan hengailtiin mummon ja papan kaa kaikessa rauhassa. Yht’äkkiä ovikello soi just kun me oltiin päiväunilla mummon ja papan sängyssä, peiton alla, kaikki kolme. Mä aattelin et mitä, kuka kehtaa häiritä ja me mentiin mummon kaa kattomaan kuka siellä häiriköi. Ni arvatkaa mitä. Siellä oli iskä ja äispä! Mä vähän mietin et miten ne nyt sieltä tuli, että missä ne muka oli äsken, mut sit mä vaan päätin pussailla äispää kun se oli niin sopivasti siinä. Äispällä oli taskussa mulle lahjakin, sellanen vaaleenpunanen niljakas pallo. Mä sain jo siitä pari niljaketta irti kun mä leikin sen kaa. Se tuntuu hassulta suussa kun siinä on niitä niljakkaita. Äispä keräs mun kamat sieltä ja iskä pisti mun majan pakettiin ja me lähetiin kotiin kolmistaan. Mä olin ekana eteisessä kun alko näyttää siltä et joku lähtee. Parempi pitää nyt huolta porukasta ettei taas joku livahda salaa johonki niin että mä en huomaa…

Advertisement

3 responses

  1. Ehkä lievästi sun kannattaa olla nyt kärppänä ovella, ku ne tekee tommosia outoja reissukatoamistemppujaki! Mutta hyvä että ne oli metsästäny sen niljakkeen! Ehkä niitten katoamiset onki hyvä juttu! Paitsi jos nää oisit saanu metsästettyä kymmenen niljaketta. Niinku varmaan oisit!

    21 tammikuun, 2008 7:57 pm

  2. Sulla on ollut hyvä mummolaloma! Mummot ja Papat on siitä just parhaita, että niiltä saa paljon herkkuja ja rapsuja. Mä oon ollut kerran Papalla hoidossa. Mummo ei ollut silloin ollenkaan kotona ja me vaan Papan kans oltiin kaksin yks viikonloppu. Oli aika rentoa.

    23 tammikuun, 2008 5:53 pm

  3. Mä uskon et meilläkin olis tosi rentoo jos me oltais papan kaa kahestaan kotona. Vaikka ei mummokaan oo mikään tiukkis. Mut papalla on paljon paremmat korvat nuolemista varten.

    23 tammikuun, 2008 7:11 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s