Uus kameli Alvari

Arrrrvatkaa mitä mä löysin äskön lenkillä? Uuden kamelin!!! Sen nimi on Alvar ja se on piikle.

Me oltiin äispän kaa kierretty jo aika pitkä lenkura mun metsissä ja mun pelloilla ja oltiin jo menossa kotiin päin. Yks kaks yhen talon nurkan takaa tuli vastaan koira, joka näytti siltä, että se oli ihan selvästi mun uus kameli. Se oli Alvar. Meillä synkkas heti ensi silmäyksestä ja nuuskutuksesta asti tosi hyvin. Alvar on nuori ja villi, mä oon nuori ja villeistä villein. Alvar tykkää juosta, hyppiä ja purra; mä tykkään juosta hyppiä ja purra. Alvar tykkää painia, mä tykkään painia. Me ollaan ihan samikset, paitsi ihan erinäköset vaan. Äispätkin huomas heti miten hyvin meillä synkkaa ja me mentiin yhessä takas mun pellolle leikkimään ja kisaileen. Me leikittiin vaikka kuinka kauan, kunnes oltiin ihan lumisia ja läähpuuh. Toivottavasti törmätään Alvariin pian uudestaan, se on huipuista huipuin leikkikameli! Tai tietty Turon jälkeen seuraavaks huipuin. Ja Kamun. Mut sit heti seuraavaks huipuista huipuin. Selkeesti.

Advertisement

4 responses

 1. Wappu

  Sulla on ollu onnea! Mä oin äskön aamupisuttelulla Hitti-tätskyn kanssa ja meit vastaan tuli kaks semmosta pientä miästä. Jotain kairneja ne oli. Ainakin ne oli karvasia. Mut enivei, ne rupes lähenteleen Hitti-tätskyä ja se oli ihan et vähän te ootte kuuleja jätkiä. Mua ärsytti ne ihan suunnattomasti ku ne oli niin tunkeilevia ja oisin pitäny niille luennon naisten oikeuksista mut mamma sano etten saa, ku se ei kuulemma oo kilttiä ja kohteliasta. Muka.
  Mä oon Onni varma et sä et ainakaan oon niin röyhkee ja tunkeilevainen vaan taatusti aito herrasmiäs niinku kuninkaat aina on.

  24 tammikuun, 2008 9:33 am

 2. Onneksi olkoon uudesta bestiksestä! Mei löydetty yhtään ku meidän kamelit on menny hukkaan lumirymskyssä. Paitsi oli yhen talon pihalla yks korki, mutta vaikka se oli korki sei ollu tuttu!

  24 tammikuun, 2008 5:36 pm

 3. Musta tuntuu et Alvarikin on voinu hävitä tuonne myrskytykseen. Tännekin tuli hirmuna lunta tänään, ei olla ees käyty pitkällä lenkuralla kun mä en taho. Ei oo kuninkaalle sopiva ilma tuolla. Ei o.

  Äispä sanoo et mä en oo aina kovin kunkkumainen herrasmies. No en ehkä SILLE, mut kaikille ihanille koiranaisille oon varmana!

  24 tammikuun, 2008 8:42 pm

 4. Oothannää ihan selvä kunkku! Sun joulukuvissaki nää näytit ihan kuninkaalta! Lumirymskyt sopii prinsessoille. Mää oon prinsessa ja tykkään rymskysäästä.

  27 tammikuun, 2008 6:44 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s