Kuninkaalliset tilukset

Koska mä oon Leppävaaran kuningas Onni, ni mulla on tietty mahtavat tilukset täällä missä mä lenkuroin ja liikuskelen tervehtimässä mun kameleita ja kaikkee ihmis-alamaisia. Aattelin että näyttäsin teille vähän tätä mun valtakuntaa.

Mulla on tosi paljon kaikkee taloja täällä, mihin mä jätän tärkeitä tiedotuksia ja kuninkaallisia viestejä mun kameleille ja alamaisille. Ne on enimmäkseen tosi korkeita taloja, niinku mun linnakin, ja niissä asuu kans ehkä jokaisessa joku kameli. Täällä on aina jotain lemusteltavaa kun on niin hirveesti kameleita.

Korkeita taloja näkyvissä

Yleensä me käydään lenkuroimassa kanssa mun metsissä ja pelloilla ja hienostelupallokentällä. Sielläkin näkee joskus kameleita, mut me kyllä käydään siellä yleensä kahdesta syystä; tarkastamassa mun tiluksia ja ottamassa vähän etäisyyttä tähän hetkiseen maalimaan. Kun tää suosittuna oleminen on joskus niin raskasta, kaikki palvoo ja rakastaa mua ja haluu olla mun lähellä, niin on välillä hyvä olla vähän rauhassakin. Sitäpaitsi sieltä hienostelupallokentältä löytää joskus tosi siistejä kovia palloja. Se kenttä on meiän suosikkipaikka, mut siinä on kyllä yks huono puoli. Sinne ei saa mennä kesällä ollenkaan kun siellä saattaa lentää palloja vaikka päähän. Sillon me vaan katellaan aidan toiselta puolelta sinne mut ei mennä ollenkaan.

Hienostelupallokenttä Mun pelto Espoolainen golfkoira Kunkku ja jäätyneen kuolapuikon arvoitus

On mulla sit kans se oma ostari, mut siitä mullei oo kuvaa. Mä käyn kuitenki sielläki aina säännöllisesti kattomassa että kaikki sujuu valtakunnassa niinku pitääkin. Mä kävin siellä eilenki ja kaikki kumarteli mua ja oli mulle kilttejä alamaisia. Mulla on kyllä hyvät alamaiset täällä. Leppävaaran kunkkuna on hyvä olla.

Advertisement

Yksi vastaus

  1. Oho, ootsä Onni vaan aika jätkä! Mullaki on ostari täällä, oikeemmi mulla on kolme ostaria ihan vierekkäin!

    27 tammikuun, 2008 9:07 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s