Mieletön akiliito-beibe

Me käytiin tänään akiliitämässä. Mä olin ihan taviksesti intona kun mentiin sinne, mut siellä mua ootti ylläripylläri. Sinne oli tullu yks uus typy joka oli tosi ihku! Mun oli vähän vaikee keskittyy mihinkään äispän höpötyksiin, kun se pimatsu oli niin mieletön MEGAbeibe. Se oli tosi pörrönen ja aika pieni ja sen tuoksu oli huumaava… Mä oon vieläkin vähän pökerryksissä siitä… AUUUUUUU! Oujee! Äispä oli taas oma punanen ja puuskuttava ittensä ja mua vähän nolotti kun se oli ihan hikenä ja yritti pomotella mua. Mut mä olin kovis ja tein vaan jotain puolet kaikesta mitä äispä yritti ehdottaa. Se on ihan tyhmä ja täysin tarpeeton juttu mun mielestä, et en muka sais mennä muitten kameleitten luokse siellä akiliitopaikassa. Mä haluaisin vähän lähennellä sitä pimua… Auuuuuuuu….!!!

Advertisement

3 responses

 1. Tiiäkkö, sun pitää järjestää kotibileet. Mä eilen kuulin sellaisista. Ne on sellaiset, että sä kutsut kaikkia kavereita teille ja Ispä ja Äispä lähtee pois siksi aikaa, kun sulla on ne bileet ja kavereita kylässä. Te voitte juosta ja mellastaa ihan rauhassa. Sä voisit kutsua sen tytönkin sinne sun bileisiin.

  27 tammikuun, 2008 10:39 pm

 2. Mieletön idea! Juoksemista, ei nalkutusta, vaan vauhdikasta hengailua kavereitten kaa kaikessa ”rauhassa”… Huipuista huipuinta! Mä alankin heti järkätä sellasia bileitä! Ja boonuksena voin vielä kutsua sen tytönki tänne! Pitää tietty kutsuu myös mun muut tyttöystävät, Maikki ja Irma. Ja teiät kaikki tietty kans, ja Turo ja Kosti ja Kamu ja Valtteri… Ja Alvari ja Dumle ja Otto-veli… Niistä tulee kyllä megabileet! Tai oikeestaan SUPER!

  27 tammikuun, 2008 11:12 pm

 3. Wappu

  Ja mä luulen et pileissä pitää aina olla paaaaljon syötävää tarjolla. Kaikkee erilaista et sit voi maistella monenlaisia herkkuja. Siistii!

  28 tammikuun, 2008 11:04 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s