Apajilla

Mä oon löytäny tästä ihan lähimaastosta tosi hyvät pupunpapana-apajat. Ihan tässä meiän talon ympärillä on varmasti piilotettuna paljon papanakoneita kun nyt oon löytäny viime päivinä ihan sumeena herkullisia papanoita! Mä oon maistellu niitä kurmeita tuolla pihalla, vaikka äispä on kieltäny. Se ei ymmärräkään hyvän päälle, äispä kun valkkaa aina ruoat varman päälle. Miten voi löytää ikinä mitään uusia hyviä makuja jos ei maistele kaikkee uutta ja vierasta välillä? Ja sitäpaitti syöhän jotkut muutkin jossain muualla sammakoitaki, tai etanoitaki, ni miksen mä vois syyä pupunpapanoita?!? Kysyn vaan, häh?

Mä tein taas tänään sitä majataidetta, mut vieläkään äispä ei osaa arvostaa sitä. Musta tuntuu että mä nyt jakelen tässä helmiä sioille, kun ei toi äispä ymmärrä taiteesta mitään. Se ei oo tarpeeks kulttuurielli et se ymmärtäis näin hienostunutta taidetta. Lumimaisema oli, jos mahdollista, entistäkin hienostuneempi ja koko teos huokuin mun päivän aikana läpikäymää inspirmaatiota. Taiteilijan elämä on välillä tosi rankkaa, kun toi majataiteen tekeminenkään ei oo ihan helppoo. Ehkä mä nyt lepään huomisen ja odottelen uutta inspirmaatiota (ja uutta tyynyä).

6 responses

 1. robeliski

  Joo, tosi hyvä Onni! Mullakin on välillä kaikkia inspirmaatioita, mutta mä en tuhoa mitään. Mä vaan inspirmoin. Tai kyllä mä mun majaa rakennan, mutta silleen uusio käyttäen vaan.

  Mustaki papanat on ihania!

  t.Roope

  28 tammikuun, 2008 11:05 pm

 2. Wappu

  Mä en oo pitkään aikaan saanu uutta petiä. Pitäisköhän munkin hiukan taiteilla et saisin… mä haluisin semmosen ison-ison peiin minkä vois möyhiä mieleisekseen…

  29 tammikuun, 2008 9:37 am

 3. Oonabostoni

  Moi Onni! Kannattaa kokeilla joskus myös kananpapanoita, ne on kans hyviä! Niitä ilmestyy aina sitten ku lumi sulaa meidän reviirin multamaalle. Meillä kans toi äispä vahtii, mitä me syödään..niin täytyy yrittää syödä nopeesti, jos äispä ei satu huomaamaan että taas me ollaan kolmestaan multamaalla

  29 tammikuun, 2008 11:27 am

 4. Mä en yleensä harrasta sellasta uusiokäyttöä… Tai kerran mä kyllä otin ne täytteet uudestaan sieltä tyynyn sisältä pois kun äispä oli ne sinne takas laittanu, mut siinä meni sit sivussa se tyynyliinakin… Lasketaankohan se uusiokäyttämiseks?

  Wappu hei, ennen ku teet mitään radikaalia; taiteilu ei välttämättä takaa uutta petiä. Ainaski jos sun äispä on yhtä raaka ku mun äispä. Tänään ku mun äispä lähti työpaikalle ni se ei jättäny mulle tyynyä ollenkaan!! Mulle jäi vaan ne pedin reunat ja matto sinne majaan! Mä yritin olla silleen et ”hei! eiks jotain nyt unohdu?!?”, mut ei se välittäny yhtään. Se on tosi raaka tyyppi. Julma suorastaan. Nyt on selkä ihan jumissa kun ei se matto oo kyllä lainkaan tyynyn veroinen, ei hyvällä tahdollakaan… Pahus.

  Kiitti vinkistä Oona! Mä en oo koskaan nähny kanojen papanoita. Mä en tienny että nekin on papanakoneita, vaikka meillä on kanaa tosi usein! Mun pitää alkaa seurata niitä paketteja joita äispä kantaa kotiin, et jos niissä olis mulle papanoita…

  29 tammikuun, 2008 10:09 pm

 5. tiitumorse

  Meillä on naapurissa kanoja, mut ei oo niitten papania nähty. Naapurin pulut kyllä jättää jälkiä meiän pihaan, mut ei ne milleen maistu. Pupun papanat on parhaita.

  29 tammikuun, 2008 11:14 pm

 6. Wappu

  Meillä on kananpapanoita purkissa parekkeella. En oo saanu ottaaniitä. Mamma haaskaa niitä kesäsin kukkien juurille.
  Mitenköhän mä sit saisin uuden peitin?

  30 tammikuun, 2008 6:05 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s