Akiliitoa tuutista

Nyt tulee akiliitoa joka tuutista kun sitä tulee telkkariruudusta kanssa! Tänään tuli sellasta kuvaa telkkarista mikä oli sieltä mun akiliitopaikasta, kuvitelkaa! Mä oon nyt melkein julkkis! Me katottiin äispän kaa sitä ohmelmaa yhessä ja oltiin molemmat sitä mieltä kyllä että mä oon parempi ku ne siellä ruudussa. Mä kyllä tykkäsin siitä yhestä valkosesta, piti ihan käyä kuopasemassa sitä ruutua kun se oli niin hyvännäkönen. Mä seurasin ihan silmät tarkkana niitä kaikkia temppuja mitä ne teki. Mäkin oisin osannu silleen hyppiä ja kiivetä ja putketa ja istua ja pyörähdellä! Mä oisin varmana voittanu sen koko kisan ja saanu tuhannesti palkintoja ja herkkuja ja rapsuja. Jos oisin tienny siitä kisasta ni oisin varmana menny ja voittanu.

Me käytiin tänäänki siellä mun pallokentällä ja siellä oli taas kauheesti kameleita! Mulla oli niin kivaa et mulla tuli kaks oksuakin kesken leikkien, mut ei se haitannu yhtään. Ronja oli siellä ja Alvari ja sit yks uus kaveri Nalle ja pikku-Elmeri ja naapurin Remu ja iso-Leo ja jotain muitaki. Kauheesti kameleita. Välillä tuli niin kova tuuli et pikku-Elmeri meinas lähtee ilmaan sen mukana, mut meitä ei paleltanu kun me juostiin ja painittiin niin hulluna. Toivottavasti mentäis joka päivä sinne!

Advertisement

5 responses

 1. Wappu

  Mä kattelin kanssa sitä telkkuohjelmaa ja musta mä oon kans parempi ja kauniimpi ku ne siellä. Paitsi mä tykkäsin kyl siit Hukasta, se oli aika komee.

  3 helmikuun, 2008 8:31 pm

 2. Voi harmi, kun Äispä ei yhtään ole pitänyt huolta, että on tullut ohjelma sun liitopaikasta. Mä olisin halunnut kyllä nähdä sen ohjelman!

  Onpa sulla ollut mukava puistoilukerta, tosi paljon kaikkia kameleita yhtäaikaa ollut siellä.

  4 helmikuun, 2008 4:28 pm

 3. Ei hätää Juuliska! Se ohjelma tulee kuulemma kanssa joka sunnuntai että varmaan siellä mun akiliitopaikkakin vielä ehtii vilahtaa monesti.
  t. Julkkis-Onni

  4 helmikuun, 2008 5:49 pm

 4. tiitumorse

  Me katottiin samallaista ohjelmaa viime vuonna enklanniks jostain biibiisiiltä. Olikohan nekin sun akiliitopaikassa?

  4 helmikuun, 2008 8:01 pm

 5. Mä en tiiä ku en oo nähny sitä. Mä oon kyllä aika kuuluisa että mun akiliitopaikka on hyvinki voinu olla siinäkin ohjelmassa.
  Oikeesti mä oon tosi kuuluisa, kun tänään lenkuralla tuli joku täti vastaan joka lykkäs kärryjä, ja sillä oli yks Mäyris mukana, jonka mä näin sunnuntaina kentällä, niin se täti ties kuka mä oon, vaikka se ei koskaan ollu ees nähny mua! Äispä punotti ihmeellisesti ku ne puhu siitä miten mä olin harkinnu siihen kärryyn hyppäämistä siellä kentällä. Äispä punottaa aina välillä. Onneks mä en punota, se ei sopis mulle. Ei se kyllä sovi äispällekään.

  4 helmikuun, 2008 8:54 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s