Hävettää

Mua joskus hävettää ispä ja äispä… Ne on siis niiiiiiiiiin noloja välillä… Ne hölmöilee ja nauraa räkättää ja vielä ihan tyhmille jutuille! Ja joskus ne kans pistää mut tekemään kaikkee tosi noloo, niinku nyt me ollaan kaks päivää leikitty jotain ”DJ Onnia”. Ne pistää hiphoppii tulemaan ja sit mä joudun olee se dj. Mä niinku muka teen kaikkee joujou:ta ja raapimista ja sellasta. Ja sit ne on olevinaan niin älyttömän hauskoja ja ketään muuta ei kuiteskaan naurata ku niitä. Siis hitsi mua välillä hävettää ne. Sillon kun mua hävettää ni mä käyn vähän kumaraan ja yritän olla ku en tuntiskaan niitä, vähän vaan mulkoilen silmäkulmista et ”voi vitsi miten noloja tyyppejä”.

Dj Onni, Promokuvat  Dj Onni, Promokuvat

p.s. Tänään ku käytiin äispän kaa pallokentällä ni siellä ei ollu ketään kameleita. Mä kyllä haistoin et ne oli ollu siellä mut ei me nähty ketään kuitenkaa. Sit me vaan tsillailtiin kahestaan siellä ja mä sain juosta ihan ite ja pömöttää ihan niin paljon ku mä halusin. Oli aika kuul.

Advertisement

4 responses

 1. Just noin! En mä ois uskonut, että muidenkin perheessä on tollasta. Onko ihmiset yleisesti vähän vähäpäisiä? Vaikkakin sä oon kyllä tosi katu-uskottava dj-Onnina.

  4 helmikuun, 2008 9:28 pm

 2. Wappu

  Mä kyl vähän tykkään räpistä, etenkin yhestä piisistä. Sen nimi on poottilootti (Båtlåten; es.Markoolio) ja sinä on semmonen rytmi millä lampurin peppu keinuu ku se lampuri on ilonen.

  4 helmikuun, 2008 10:26 pm

 3. Turo

  Hehee… Miten ku miusta Onni tuntuu siltä et siuta pidetään vähän pilkkana… Voin olla kyllä väärässäkin. Ihan kivalle tuo miustakin näytti, eipä vaan miusta olis dj:ksi, oon vähän liian kankea! Mut sitä vissiin pitää olla toisinaan valmis tekemään kaikenlaista hauskuuttaakseen isäntäväkeä.

  6 helmikuun, 2008 12:39 pm

 4. Niinhän se taitaa olla Turo, nauraahan noi tyhmät välillä sun uimistelullekin. Ja miun uimistelulle kans.

  Kiva että te ymmärrätte, kohtalotovereita siis löytyy. Ihmiset on hulluja.

  Mä en oo Wappu kuullu sitä poottiloottia, mä vaan kuulen tota hiphoppii enklantii ku oon Bostonin paras dj-koira. Ilmeisesti. Tai siis täytyyhän mun olla kun oon kuninkas.

  6 helmikuun, 2008 7:01 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s