Papan peesissä

Mä olin kyläilemässä mummun ja papan luona äsken. Se oli aika rankkaa ku mun piti yrittää pysyä niitten perässä kokoajan, varsinki papan perässä, kun me ollaan sen kaa tosi hyvät kaverit. Ja sit oli kans rankkaa ku mun piti kokoajan miettii miten mä voisin vähän höynäyttää mummua ja pappaa. Kun niitä voi vähän höynäyttää kun ne ei tiiä kaikkia äispän sääntöjä, hehe. Musta on kivaa olla niitten kaa ku siellä saa aina tehä kaikkee sellastaki mitä kotona ei saa. Niinku pomppii ja leikkii ja syyä sohvalla. Äispä ruiskuttaa mun päälle vettä jos mä ees yritän tehä niin kotona. Mun mielestä ketään ei sais ruiskuttaa vedellä, se ei oo kivasti tehty.

Mä kekkasin viime yönä ihan sikahyvän höynäytyksen. Mä vähän pöyhin mun petiä ja vinkasin pari kertaa ni mä pääsin heti ulos vaikka kaikki oli nukkumassa ja oli ihan keskellä yötä! Äispä ei ikuna veis mua ulos keskellä yötä, mut pappa vei koska pappa on silleen kivampi. Kyl mä kuiteski tykkään äispästäki aika paljon, vaikka se ei viekään mua ulos keskellä yötä. Viikonlopun paras kohta oli kuitenki se, kun me katottiin mummun kaa ikkunasta ja mä näin et mun äispä ja iskä tulee. Mä pussailin niitä kovasti kun mä kuiteski tykkään niistä vaikka ne onkin välillä vähän nihkeitä.

Advertisement

3 responses

 1. Mäkin tykkään olla Mummin ja Papan kans. Eilenkin olisin halunnut jäädä niiden kans mökille, mutta sit mä kuitenkin lähdin Ispän ja Äispän matkaan kotiin, kun ei ne yhtään pärjää ilman mua.
  Papalla on aina mökillä sikasipsejä mulle. Hyviä!

  10 helmikuun, 2008 8:16 pm

 2. Mullekin oli sikasipsiä siellä! Mä vähän jekutin pappaa sillä sipsillä; kun mä etin hyvää sikasipsinsyöntipaikkaa ni mä löysin yhen sikahyvän nahkakengän ja aloin työstää sitä siellä piilossa, mut sit pappa alko ihmetellä että missä mä oon. Kun se kutsu mua ni mä otin sen sikasipsin mukaan ja kävin näyttäytymässä. Sit mä menin taas piiloon ja työstin sen nahkakengän finaaliin. Pappa ja mummu vähän harmitteli kun ne huomas miten nokkela mä olin ollu ja että ne ei ollu tajunneet mun jekkua. Mä olin tosi tyytyväinen kun mä olin saanu sikasipsin JA nahkakengän. Jekku!

  10 helmikuun, 2008 9:45 pm

 3. tiitumorse

  Mäki oon saanu nahkakengän. Tai kaks. Ja joskus oon vieny lenkkarin sohvalle. Äispä ei tykkää vaikka se onkin ihan hyvä jekku.
  Terv. Titi-Uu

  12 helmikuun, 2008 10:46 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s