Jännitystä ilmassa

Tänään oli ensin ihan samanlainen lököttelypäivä ku eilenkin, äispän kaa vaan makoiltiin sohvanpuolikkaalla ja tsillailtiin. Sit alko puhelimet soida ja äispä puhua ja yhtäkkiä oli hurjasti jännitystä ilmassa! Äispä oli ihan jännityksessä ja käveli ees ja taas ja puhu puhelimessa ja oli taas jännityksessä. Muakin sit vähän jännitytti. Sit ispä tuli kotiin ja sano että musta tulee nyt rivitalokyttääjä. Eiks kyttä oo niinku poliisi? Musta tulee siis joku poliisi. Mä oonki kyllä aika hyvä määräilemään ja tarkkailemaan ja tutkimaan, poliisit tekee niin. Mä taidanki heti mennä vähän harjottelemaan ja tutkimaan mitä tuolla sängyn alla on…

Advertisement

6 responses

 1. Silloin kun on jännitystä niin aika monesti sit kohta tapahtuu jotain erilaista. Oonkohan mäkin rivitalokyttääjä, kun mä voin kytätä tien toisella puolella olevaa rivitaloa.

  13 helmikuun, 2008 8:45 pm

 2. Se kuulostais järkevältä etä sä oisit sillon rivitalokyttääjä. Mut ei tässä oo rivitaloja lähelläkään ni miten mä voisin olla sellanen?!? Muuttaakohan tohon meidän naapuriin joku rivitalo?

  13 helmikuun, 2008 10:16 pm

 3. Voi siihen vaikka muuttaakin. Mun naapuriin muuttaa 17 omakotitaloa. Aattele!

  13 helmikuun, 2008 11:44 pm

 4. Wappu

  Mun naapurissa on jo niin paljon kerrostaloja et tänne ei voi enää muuttaa ketään. Tonne vähän kauemmas mahtuis kyl, mut toivottavasti siihen ei muuta mitään ku siin on hyvä pelto mis voi juosta.

  14 helmikuun, 2008 9:30 am

 5. Mun naapurissa on rivitaloja! Ja mää oon semmonen rivitalokyttääjä! Mää katon mun makkarin ikkunasta aina ulos ja siellä näkyy yks niistä rivitaloista! Ja joskus näkyy porukkaa ja monesti autoja kans.

  16 helmikuun, 2008 5:17 pm

 6. Sit sen täytyy olla niin et naapuriin on tulossa rivitaloja. Tulee kyllä aika tiukkaa jos tähän korkeitten talojen väliin laitetaan vielä pitkiä talojakin… Ja mä en kyllä nää täältä hirveen hyvin kun me asutaan niin korkeella ja ikkunatkin on niin korkeella. Mut ehkä mä kyttään niitä sit aina kun käyn pihalla. Niin sen täytyy olla.

  16 helmikuun, 2008 8:40 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s