Äkänen nais-Turo

Tänään on ystävyyspäivä. Sillon pitää olla kameleille erityisen kiltti ja tehä kivoja juttuja ja antaa lahjoja. Koska me ollaan äispän kaa aika hyviä kameleita ni me päätettiin tehä jotain kivaa yhessä. Ja kivaa = koirapuisto! Me mentiin mun lähipuistoon kattomaan jos siellä olis kameleita. Siellä ei ollu aluks ketään muuta ku kylmää ilmaa vaan, mut sitten sinne tuli lopulta yks nais-Turo. Se oli niinku mun Turo, mut tyttö. Mä menin tervehtii sitä ja sen ihmisiä ja RÄYH! Se kävi melkein mun kimppuun. Mä katsoin parhaaks pysytellä vähän kauempana mut se alko seuraamaan mua. Minkäs mä sille voin et oon niin komee ja ihana. Mua alko vähän ahistaa se sen seurailu ni mä sanoin sille et ”hei peruuta vähän sisko!”, ni arvatkaa mitä! Se suuttu mulle ja RÄYH!! Se kävi mun kimppuun uudestaan! Mulle tuli kauhee verenvuodatus niskaan ja mun valkosista niskakarvoista pysty näkemään ihan melkein selvästi et oli tullu verta, siis kun katto tarkkaan. Äispä vaan sano et ”ei haittaa yhtään”, miten se voi olla noin tunteeton! Me lähettiin äispän kaa sit kotiin ja mä mökötin koko matkan ja junnasin perässä.

Kotona mä sain äispältä paljon rapsuja ja pusuja ja me sovittiin koko juttu. Äispä on kuitenki mun paras äispä ja mä oon sen maailman suurin Onni!

HYVÄÄ YSTÄVYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE MEIDÄN YSTÄVILLE!!

Advertisement

4 responses

 1. Wappu

  Myöhästyneesti ystävyyspäivää sullekin! Saitko jotain lahjuksia? Mä sain herkkuruokaa, nam!

  15 helmikuun, 2008 5:24 pm

 2. Mä sain yhen luun mut en tykänny siitä. Mä en tykkää nykyään enää oikeestaan mistään. En vaan tykkää. En ees maksiksesta, mikä on aika huolestuttavaa. Hmmm.

  15 helmikuun, 2008 6:07 pm

 3. Vai ei haittaa??! Kunkkuluukki voi mennä pilalle tommosesta reuhtomisesta! Jos mää oisin ollu siellä paikalla niin olisin heti tullu huutaan sille nais-Turolle, että irti, irti! Not veri nais-Turo! niinku meillä Englannissa sanottas.

  18 helmikuun, 2008 2:01 pm

 4. Turo

  Ompa ollu aika outoja Turoja liikenteessä, ja vielä ystävänpäivänä! En ymmärrä.. Mut älä ota ittees, saat möyhentää miuta kuha tuut kylään! En pistä ainakaa täysillä hanttiin, se on lupaus! 🙂

  18 helmikuun, 2008 4:13 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s