Reikä päässä Mikkelissä

Moi vaan! Mä oon täällä reissussa äispän kaa. Mä sain ehkä huipuimman ylläripyllärin sillon lähtöpäivänä ku hengailtiin äispän kaa vaan kotona ja oli reissun haisua ilmassa, ja sit yht äkkiä IRMA-neiti tuli mua hakemaan!! Irma on se mun huippu-ihanan-iso tyttöystävä Mikkelistä. Mä en voinu uskoo et se oli tullu mua tapaamaan mun kotiin!! Me mentiin eka Irman autolla mun puistoon, missä mä näytin sille tiluksia ja vähän kosiskelin kanssa. Sit me matkustettiin pitkä matka yhessä autossa. Mä oisin halunnu istuu Irman päällä selässä vieressä siellä autossa mut äispä tais olla vähän mustasukkanen ku se halus vaan et mä istun sen sylissä koko matkan. Kyl me vähän pussailtiin matkalla, Irma saa mun pään aina ihan sekasin ku me nähdään… Aah, Irma-neiti… (Syvä huokaisu…)

 

Irma vei mut ja äispän Turon ja Jenskan luokse. Me on oltu siellä Jenska-tätin ja Turon luona aika paljon mut nyt me ollaan täällä Kostin ja mummin ja ukin luona. Meillä kotona ei oo ollu lunta ku ihan tosi vähän aina välillä, mut täällä on tosi paljon lunta. Me onki peuhattu aika paljon ulkona (ja sisällä). Täällä on sellasta hyvää lunta missä vois pömöttää ihan täysillä. Mä en oo pömöttäny ku on ollu niin kiire tehä kaikkee muuta. Me on käyty lenkuroilla Kostin metässä ja jäälläki. Jää on sellasta liukasta, mut jos siinä on lunta päällä ni ei tartte liukastella vaan voi juosta lujaa. Siellä jäällä on huippua juosta, ja sitä kautta pääsee Kostin naapuriinki paljon nopeemmin, me käytiin siellä Turon kaa kylässä yhen kerran.

Lenkuralla Turon kaa metässä

Me on kans Turon kaa tapeltu pari kertaa. Mulle tuli eilen ihan vallan reikäki päähän ku me otettiin vähä matsia. Mut ei mua haittaa, oonpahan vaan koviksempi. Me on tapeltu kepeistä ja sit on tapeltu leluista ja sit on kans tapeltu ihan muuten vaan. Turo on löytäny ihan tosi hyviksiä keppejä kaikilta lenkuroilta, se on tosi taitava siinä keppien löytämisessä. Mä oon kans aika paras sit siinä keppien varastamisen yrittämisessä. Joskus meiän keppiskabat vähän kuumenee ja sit tulee tappelu. Mut aina me ollaan kuitenki parhaista parhaita kameleita vaikka tapellaanki välillä. Turon on myös mun parhaista parhain tappelukaveri.

Tappelua muuten vaan Mä ja Kostin herkkuluu Reikä päässä

Kostilla on sen pihalla kaks ihan äärettömän hyvintä luuta! Ne on huippuisoja, melkein mun kokosia! Kosti on kyllä erireilu ku se antaa meiän lainata niitä sen luita. Me on niistäki vähän tapeltu Turon kaa, mut sit Turolle tuli paha olo ja mä söin vähän sen oksua. Äispä tuli siihen tietysti kiljumaan ni loppu sekin huvi lyhyeen, mut hyvät oli oksut sen mitä ehin vetää. Kostikin kävi maistamassa ja senkin mielestä ne oli hyvät. Kaikki oksut ei nimittäin oo, joskus saattaa tulla itelleki paha olo sitte. Nyt ei tullu.

Advertisement

4 responses

 1. tiitumorse

  Siis tosi hienoo sulla, Onni! Lunta ja paras tappelukaveri, ei paremmin vois olla. Voiku meilläki ois joskus lunta ja jäätä, ni voitais luistella. Harmi kuitenki, ku sulle tuli reikä, mut se varmaan menee pian pois.

  22 helmikuun, 2008 5:51 pm

 2. Siis te ootte kyllä ihan hulluja sen Turon kans! Ootte ehkä hurjimmat ketä mää tunnen paitsi, jos mää tunnen ne tyypit, jotka on tapellu meidän koirapuistossa tänään. Sain just Aatulta tekstiviestin, että meidän puistossa oli ollu hulluna verta hujan hajan. Onneksi suhun ei tullu niin isoa reikää. Se vois olla kohtalokasta!

  22 helmikuun, 2008 8:18 pm

 3. Vähänkö te ootte nahistelleet Turon kans. Silleenkin voi mennä, että tapellessa tulee vähän reikiä. Mä en ole koskaan tapellut oikeasti, kerran vaan oon ollut tosi, tosi vihainen, mutta ei onneksi tarvinnu tapella. Mä meen aina poliisiksi väliin, jos joillakin meinaa mennä tappeluksi. Mä olisin varmaan tullut erottaan sua ja Turoakin.

  22 helmikuun, 2008 10:42 pm

 4. Wappu

  Mulla on kerran ollu reikä hännänjuuressa ku yks semmonen rottavaileri puri mua. Me pidettiin kamujen ans koirapuistossa kerhoa penkin alla ja rotta kai harmistu ku se ei mahtunu mukaan ja sit se suttu meille ja nappas mua hännänjuuresta kiinni. Tuli iso reikä.

  23 helmikuun, 2008 9:11 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s