Vesikidutus ja voimakenttä

Iskä oli tänään superilmeä. Äispäkin oli vähäsen, kun se pakotti mut kylppäriin vaikka en ois halunnu mennä. Yleensä mä meen aina mukaan kun ne menee saunaan, mut tänään mulla oli sellanen fiilis, että ei ehkä kannata mennä, että jotain pahaa on tapahtumassa. Ja mä olin oikeessa, mutta äispä siis pakotti. Ja sitten tuli se ilmeä iskä. Se hyökkäsi mun kimppuun vesisuihkun kanssa ja mulla meni vettä silmiin ja korviin ja turkkiin ja joka paikkaan!! Mä yritin paeta mut äispä piti ilmeänä ovea kiinni enkä mä päässy mihinkään karkuun!! Mä olin ihan kauhuissani ja musta tuntu että se kaamea vesikidutus kesti ihan hirmeän kauan! Ainaki kuus tuntia!!

Sit kun se vihdoin loppu niin mä pakenin ovelle. Äispä yritti lepytellä mua pyyhkeilemällä mut mä en oikeen lämmenny. Tympäleet! Mä menin nurkkaan piiloon ja jänspäsin siellä että jos ne yrittää vielä jatkaa sitä kidutusta… Kun äispä avasi sen vesisuihkun ni mä olin ihan varma että nyt se taas alkaa! Mä ajattelin että ”nou vei, tympäle!” ja päätin estää sen julmat aikeet. Mä aloin tutista ja yht’äkkiä mulle tuli sellanen voimakenttä, joka suojeli mua vesikidutukselta! Se voimakenttä varmana poisti ne kidutusajatukset äispän päästä kun se ei ees yrittäny tulla kiduttelemaan mua! Vähänkö mä oon SUPER kun mulla on SUPERvoimakenttä, joka suojelee mua vesikidutukselta tulevaisuudessa! Kunpa vaan oisin keksiny sen vähän aikasemmin…

Advertisement

3 responses

 1. Wappu

  Mä en oo vähään aikaan joutunu vesikidutetuks, mut mua rääkättiin harjaamalla lauantaina! Jos mulla ois ollu sun SUPERvoimat oisin voinu estää sen ja ssanu pitää vaivalla hankitut takkuni.

  26 helmikuun, 2008 6:43 pm

 2. tiitumorse

  Se vesikidutus tarkottaa, et sun olis pitänyt paljastaa jotain salaisuuksia. Se on oikee kiduttajien salajuoni. Hyvä ku et paljastanu mitään ja kehitit sen voimakentän. Sä oot varmaan nyt salainen akentti.

  27 helmikuun, 2008 2:02 pm

 3. Nyt on liikkeellä paljon kidutusta. Ihmisiä vaikuttais riivavan jokin kidutusvietti. Ei murruta niiden kidutusten edessä.

  Mä haastan sut Onni kertomaan seitsemän totuutta susta. Mä sain haasteen Helkalta ja mä oon kertonut mun lokissa ne mun totuudet. Sit sä voit kans haastaa kaks kaveria kertomaan totuuksia.

  1 maaliskuun, 2008 9:55 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s