Onnin oma päivä

Mulla oli tällä viikolla Onnin oma päivä. Ihan oikeesti oli! Kalenterissa luki että ONNIN PÄIVÄ, ja ei ees ollu mikään mun synttäripäivä koska mun synttäripäivä on melkein jouluna. Mut lopputulos oli ihan ku synttärinä, tai ehkä jopa parempi! Mä sain nimittäin herkkuruokaa ja lahjoja!! Kun äispä tuli kaupasta ni sen kassista löyty mulle sellanen pehmee vinkuva nuija.  Mä en oo saanu pehmeitä leluja pitkään aikaan ni tää oli aika spesiaalia! Mun piti tietty heti nujertaa se V.V. eli Vinkuva Vihulainen ja niin mä sit teinki. Siihen meni vähän pitempään ku ennen, mut se johtuu varmana siitä että en oo päässy harjottelemaan tarpeeks repimistä viime aikoina. Sain mä sen kuitenki sit sellaseks pieneks silpuks samana iltana, että sain hoidettua senkin asian pois päiväjärjestyksestä ja pystyin nukkumaan yöni rauhassa.

Paras lahja tuli kyllä ihan ylivoimasesti pihalla. Mä sain nimittäin UUDEN PUISTON!! Se on hieno ja uus ja ihan mun! Mä jätin sinne kaikkee viestejä että ”Tervetuloa Mun puistoon kamelit” ja ”Tervetuloa kaikki kauniit leidit”, kun tietysti sinne saa tulla kamelitkin. Eihän puistossa oo kivaa olla ihan yksinään. Sit sinne oli hankittu ihan mua varten yks hehkee lyylikin. Sitä mä sit piiritin ja yritin järjestää vähän tervetuliais-kivaakin siinä. Mutta kuten tavallista, äispä pilas nekin saumat sitten. Mut muuten täytyy kyllä sanoo että oli kyllä tosi hyvä Onni-päivä! Kannattaa viettää tollasia omia päiviä et saa uusia puistoja ja muitaki lahjoja ja herkkuruokaa.

Advertisement

5 responses

 1. Wappu

  Hyvää myöhästynyttä Onninpäivää! Jos oisin tienny et semmonen on ni oisin juhlinu ihan kauheesti.
  Mut tietkö, onsemmonenkin ku Wapunpäivä! Sillon kaikilla ohmisillä on vapaata (tai ainaki melkein kaikilla) ja ne pitää piknikkiä ja juo kuplivaa (siitä tulee kuulemma pää pipiks)ja kaikkee. Ja sillon on myös mun synttärit! Oonki miettiny et varmaan sen takii on perustettu tommonen Wapunpäivä ku mä tulin tähän maailmaan ja ihmisillä oli muuten niin ankeeta ni ne keksi et hei ruvetaan juhlimaan Wappua! Ja kun mä nyt kerti oon ruvennu Enkspoon kuninkattareks ni Wapunpäivästä tulee varmaan vielä suurempi juhlapäivä…

  3 maaliskuun, 2008 8:36 pm

 2. Määki oisin halunnu juhlia Onninpäivää! Vähänkö epoo, ettei Maarit mitenkää huomioinu sitä! En saanu yhtään lelua, enkä mitään! Pitää kattoo että tuo Wapunpäivä sitten hyödynnetään kunnolla! Sen päänsärkykuplan voin jättää välistä, mutta herkkuja vois syyä. Kai sillon syyään herkkuja? Millon se on? Ensviikolla jo? En malta oottaa!

  4 maaliskuun, 2008 12:59 pm

 3. Wappu

  Eikun se munpäivä eli Wapunpäivä on vasta pitkän ajan päästä, toukokuussa heti ekaks, sanoo mamma. Mut herkkuja voi syödä vaiks kohta viikonloppuna, ihan vaan siks et on Viikonloppu.

  4 maaliskuun, 2008 10:54 pm

 4. tiitumorse

  Voi hitsi, Onni! Meiltäki meni ihan ohi sun päivä, mutta jälkikäteis-Onnia ihan hirmeesti kuitenki.
  Olitko muuten maanantaina Rysselissä? Äispä sano, et se näki sut ja anto vielä tietäki, ku menit suojatiellä. Tai saattohan se olla sun serkku tai joku muu kaukainen sukulainen. Me sanottiin äispälle, et jos se ois ollu sä, ni oisit varmaan meille kertonu.

  5 maaliskuun, 2008 10:47 am

 5. Kiitosta vaan kaikille! No tottahan mä oisin kertonu jos oisin ollu Rysseliin tulossa! Juu, sen on täytyny olla joku melkein yhtä hyvännäkönen ku mä, kun en mä ollu Rysselissä. Mut kiitos silti teiän äispälle kun anto mun näköselle kamelille tietä, kiltti äispä. Mä olin sillon yksin kotona ja majan ovi oli auki, mut olin silti kiltisti.

  5 maaliskuun, 2008 12:37 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s