Yhessä Alvarin kaa

Muistatteko mun kaverin Alvarin, sen jonka kaa mä kävin kerran painimassa pallokentällä? Mä muistan, koska mä näin sen just! Me oltiin äispän kaa myöhäisellä puistolenkuralla ja arvatkaa mitä? Alvarkin oli myöhäisellä puistolenkuralla! Mä vaan tsillasin siellä puistossa ja yks kaks Alvarkin tuli sinne, ihan muina miehinä. Me eka halailtiin yhessä ja jorattiin yhessä ja juostiin aika paljon yhessä. Sit kun meitä alko kumpaakin puuskuttaa ni me alettiin syödä keppejä yhessä. Äispät alko paleleen ni meiän piti sit lähtee kotiin ihan liian aikasin, mut onneks yhessä. Me mentiin ihan melkein meiän kotiin asti yhessä, mut vähän ennen sitä Alvarin äispä vei Alvarin ihan toiseen taloon. Mä yritin vielä, et jos oltais voitu mennä molemmat sinne taloon yhessä, tai oltais tultu yhessä meille, mut ei… Toivottavasti me voitais taas pian tehä puistoretki yhessä Alvarin kaa, kun Alvar on tosi huippu jätkä ja meillä on SUPERkivaa yhessä!

Advertisement

2 responses

  1. Maiju

    Hauskaa ja kylmää oli kyllä.. 🙂 Pikkuhiljaa ollaan lämmetty täällä ja Alvarilla alko taas kuononpäästä tihkuu verta, sen jälkeen ku se oli piilottanu sen ylläripallon työntämällä kuonolla karheaa peittoa pallon päälle.. Hölmö koira..

    5 maaliskuun, 2008 11:01 pm

  2. Mää en muistanu sitä Alvaria enää, mutta nyt mää taas muistan, että se on yks sun bestiskameli. Mää koetan muistaa nyt sitten paremmin, ku bestiskamelit on ihan huippuja!

    Mua harmitti, ku Maarit ei päästäny mua eilen enää mun omaan puistoon, ku tulin töistä Puokkarilta. Olisin halunnu nähä mun kameleita tai ainaski lukee kaikki viestit! Nyt ne ihmettelee ku mää en oo viestittäny niille mitään takasi!

    6 maaliskuun, 2008 9:19 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s