Aamurutiinit

Mun kaveri Helka oli kirjottanu kivan tarinan sen aamurutiineista ni mäkin haluun sellasen. Tää on siis tarina mun eli Onnin aamujutuista.

Aamulla mä oon ihan unessa kun äispä tulee makkarista. Joskus mä teeskentelen nukkuvaa enkä ees kato siihen päin kun se tulee, mut salaa vaklaan kumminki silmäkulmasta. Äispä menee kylppäriin ja sillä menee siellä aika kauan. Joskus mä meen sen mukaan, jos mua ei enää nukuta. Sillon saan äispältä rapsuja ja voin käyä vaikka vähän hengailemassa saunassa. Mut jos mua nukuttaa ni mä voin nukkuu vielä ihan rauhassa kun tiiän et äispällä kestää kuitenki niin kauan. Kun äispä on siistiny ittensä niin sit me mennään pois kylppäristä ja äispä pistää enempi vaatetta päälle. Se on mun merkki, että jos en oo aikasemmin heränny vielä niin nyt kandee herätä. Me nimittäin mennään ulos.

Ulkona meillä on vakkari aamulenkura, se on mun mielestä vähän lyhyt, joku tunti tai ees koirapuistoretki vois olla sopiva. Aamulla näkee yleensä jotain kameleita mut ei pääse yleensä leikkimään ku äispällä on muka kiire. Mitäs käyttää niin kauan aikaa siellä kylppärissä! Jos se ois vähän nopeempi siistiytyjä, ni varppina ehittäis leikkiä kunnolla kameleitten kaa. Aamulenkuralla mä tietty luen kans kaikki tärkeimmät viestit ja uutiset mun valtakunnasta, niinku kunkun kuuluukin. Mä kans jätän lisää viestejä, et mun alamaiset tietää kaiken olevan cool mun valtakunnassa. Sit mäkin torttuan, niinku Helkakin.

Aamulenkuroinnin jälkeen me mennään takas sisälle syömään. Eka äispä laittaa mulle napoja ja yhen juustosiipaleen mun kuppiin mun majaan. Kun kunkku on ruokittu ni äispä syö vielä ite. Mä joskus kyttään sitä kun se syö, kun sen aamupala on paljon parempi ku mun. Mut ei se anna sitä mulle, vaikka mä kuinka tuijotan sitä. Mun hypnoosikatse ei tepsi aamu-äispään, kokeiltu on. Syömisen jälkeen iskä herää, ellei se oo lähteny jo ennen ku me äispän kaa on ees herätty. Äispä laittaa mun majan valmiiks, eli se ottaa mun tyynyn pois, laittaa mulle uutta vettä ja sit mun viihdytyslelut valmiiks. Kun mun maja on valmis ni mä saan mennä sinne ja alkaa työstää mun viihdytysleluja. Niissä on yleensä jotain maksista tai lihukkaa sisällä, ne on tosi hyviä viihdykkeitä. Ja sit iskä ja äispä lähtee pois, sen tietää siitä kun äispä sanoo ”hei hei”. Siihen loppuu mun aamu ja siitä alkaa mun päivä.

Advertisement

2 responses

  1. Aika jännä sattuma, että sulla on monia samoja aamujutskia ku mulla! Nää oot kyllä tosi hyvä kunkku siellä sun valtakunnassa, ku nää tolleen otat huomioon kaikki alamaiset ja luet niiden viestejä. Ne on varmaan onnellisia, ku niillä on sut kunkkuna!

    9 maaliskuun, 2008 11:21 am

  2. Niin ne varmasti on. Ku mä oon kyllä tosi hyvä kunkku.

    9 maaliskuun, 2008 11:32 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s