Äispän päivä

Tänään on äispän päivä, ja kaikkien muittenki tyttöjen päivä. Mä oon sen vuoksi ollu tänään ihan ekstra-kiltti, ja se on ollu tosi kannattavaa!

Aamulla mä annoin äispän nukkuu pitkään ku se ei lähteny töihin. Me oli yöllä kupsittu ihan tosi myöhällä vielä, ni ei mua ees pissattanu liikaa et ois tarttenu herättää. Kun äispä heräsi niin sillä oli kipu päässä. Ehkä se johtu siitä yökupsimisesta kun me niin myöhään kupsittiin, jos se vaikka pimeessä löi päänsä johonkin ja siitä tuli kipua. Me vielä makoiltiin hyvän aikaa ja mä pääsin äispän peiton alle köllimään. Se on ehkä maailman paras köllimispaikka kun siellä on niin lämpä ja sit kans sieltä huomaa heti jos äispä liikahtaa.

Me tehtiin lentävä lähtö suoraan sängystä ja lähettiin autolla reissuun. Mä tiesin heti mihin me ollaan menossa kun meillä oli mukana akiliitohihna ja akiliitoreppu. Pian me oltiinki jo akiliitopaikassa ja mä olin intona. Normisti mä oisin ihan yli-ypö-intona siellä, mut koska tänään on äispän päivä ni mä päätin olla kunnolla. Mä olin tosi hienosti ja tein kaikki mitä se pyysi, vaikka siinä keppihommassa sen pyynnöt oliki vähän sekavia. Mut sit se terästäyty ja se keppihommakin alko siltä sujuu paremmin. Kun mä olin kunnolla ni äispäkin oli kiltti ja mä sain olla ilman akiliitohihnaa melkein koko liitämisen ajan! Mä en oo ikinä muilla kerroilla saanu olla vaan! Mut mä olin silti kunnolla enkä menny yhtään kenellekään mitään ehottelemaan, vaikka oisin kyllä voinu.

Se kiltteilyhomma oli muutenki tosi kannattavaa kun mä sain paljon niitä hyviä nameja joista torttu tulee punaseks, mut ne namit maistuu kaikkein parhaimmalle. Muittenki mielestä ne on ihan parhaita, ne kävi salaa varastamassa mun huippunameja. Mut en mä suuttunu kun mä sain sit kans maistaa niitten nameja. Sinne akiliitopaikkaan oli tehty sellanen karkkihylly oven viereen. Siinä ei ollu ollenkaan ihmisten nameja vaan pelkästään koirien herkkuja. Äispä oli niin ylppönä mun kiltteilystä et se osti mulle 6 herkkua! Mä näin kun se valkkas ne ja pakkas ne reppuun, mä tarkkailin sitä niin läheltä ku pystyin. Kotona mä sain valita niistä heti yhen ja mä valkkasin sen mikä lemus parhaimmalle.

Sen jälkeen me onkin vaan saunottu ja lepäilty, mua on väsyttäny aika paljon. Kandee olla kiltti äispälle kun siitä kiltteilystä saa kaikkee herkkua ja silejä ja köllöttelyä äispän peiton alla. Hyvää tyttöjenpäivää kaikille äispille ja tytöille! Erityisesti mun tyttöystäville Irmalle ja Maikille, kaikille mun yhden-illan-jutuille puistossa, ja mun parhaille nettineidoille Helkalle, Julille ja Wapulle!!

Advertisement

4 responses

 1. Wappu

  Kiitos toivotuksista Onni-kuninkas! Mä en oo saanu mitään tyttöjenpäivänlahjoja mut mamma on saanu, kolme ruusua ja kolme levyä suklaatia. Joku kaupansetä ne oli sille kuulemma antanu. Mä en ymmärrä miksen mä saanu mennä kans kaupasta hakeen ruusua ja suklaatia. Vaik en mä kyl ruusuista tykkää, nehän on jotain vihanneksia!

  8 maaliskuun, 2008 7:07 pm

 2. Siis se on varmaan joku tyttöpäivätraditio, ku meki mentiin akiliitämään! Meidän joulutauko päätty! Vois melkeen sanoo, että oli jo aikaki.

  Sitten me mentiin suihkuun ja laitettiin shamppoota ja hoitoainetta. Mää sain suihkussaki pinaattilettuja!

  9 maaliskuun, 2008 11:22 am

 3. Onpas teille hyvä suihku! EI meiän suihkusta vaan tuu pinaattilettuja, vaan vettä vaan. Jos tulis pinaattilettuja ni ehkä se ois sit vähän kiviksempää koko touhu. Ilman pinaattilettuja se touhu on tosi syvältä…

  9 maaliskuun, 2008 11:34 am

 4. En mä ole edes tiennyt, että on ollut tyttöjen päivä, enkä oo saanut mitään tyttöjenpäivälahjasi. Mutta sä oot Onni ainakin oikea herrasmies, kun sä muistit tyttöjenpäivän ja lähetit meille onnituksia. Kiitti!

  9 maaliskuun, 2008 4:42 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s