Hulluna outoilua

Yhtenä päivänä meille tuotiin 2 tosi isoa pakettia. Sit iskä vaan lähti ja jätti mut yksin niitten pakettien kanssa. Iskä oli kans muuttanu meiän sohvan keskelle lattiaa ja IMUROINU. Kaikki oli outoa. Mä en tajunnu.

Mä kuiteski rauhotuin ku ei ne paketit liikkunu, ni mä tiesin ettei siellä voi olla mitään nais-Turoa tai imurikonetta tai sellasta. Otin pikku tirsat ja heräsin muuhun outoiluun; äispä höpöttää oven takana mut ei tuu sisään! Se höpötti siellä vaikka kuinka kauan (toim.huom. 1½ tuntia) eikä tullu mun luokse! Mä olin ihan et häh?!? Vasta pitkän ajan jälkeen joku vieras mies avasi meidän oven ja sit tuli äispä ressinhaisusena sisään (toim. huom. 40 € !). Vaikka mua vähän ihmetyttikin se mies joka kävi aukomassa meiän ovia ni mä olin kuiteski onnellinen et mun äispä oli tullu mun luokse eikä mun tarttenu enää olla yksin niitten pakettien ja sohvien kaa.

Mut ei loppunu oudot jutut siihen! Sit meille tuli taas niitä pakettimiehiä mut ei yhtään pakettia enää, vaan ne vei meidän sohvan! Mä olin vaan majassa ihan et ”APUA, RYÖSTÖ!”, mut ei kukaan tullu apuun. Äispä oi varmaan niin paniikissa siitä ryöstöstä ettei se ees pystyny huutaan apua tai pidättämään niitä roisto-pakettimiehiä. Onneks mä olin suojelemassa ni ne ei vieny äispää kanssa. Ja onneks äispä tajus edes pistää oven kii kun ne kanto sen sohvan sinne käytävään, ni ne ei enää päässy varastamaan mitään lisempää.

Eikä vieläkään loppunu oudot jutut tähänkää! Sit äispä alko riehuu niitten pakettien kanssa. Se teurasti niitä paketteja tosi vimmalla ja meiän kotona oli kauheesti rapinaa ja ruskeeta ja muovia. Mua vähän hirvitti kun sitä rapinaa ja ruskeeta ja muovia oli niin himputisti, mut onneks äispä oli sit sillon rohkeentunu ja se kesytti ne rapinat kaikki eteiseen aidan taakse ni me oltiin turvassa. Sieltä paketeista löyty meiän sohva! Mä en tajuu; ne rosmot vei sen, mut sit se oli siellä paketissa! Häh? Se ei vaan haissu meiän sohvalle vaan ihan muulle. Ja sit äispä vielä laitto siihen jotain hajua, ja se haju oli niin pahaa hajua et meiän piti lähtee evakkoon kotonta pois pitkäks aikaa. Mut se ei haitannu, kun sitten tehtiin pitkä puistoreissu.

Kun tultiin kotiin ni sit oli kaikki onneks ihan tavallista. Paitsi sitä haisua oli vielä vähäsen, mutta muuten. Ja nytkin on ihan tavallista. Tavallinen on ihan jees.

Advertisement

2 responses

  1. On kyllä ollut ihan outoa, jos kerta ensin menee sohva pois ja sitten se tuleekin takasi pakettiin piiloutuneena. Liittyyköhän tuo kaikki pääsiäiseen ja noitiin?

    19 maaliskuun, 2008 9:58 pm

  2. Jos se vaikka liittyy! Meillä on kanssa sellasia paketoituja karkkeja yhessä munassa ikkunalla, mitä mä en saa syyä. Ihan turhaa musta paketoida karkkeja jos ei niitä anna mulle. Mut ne kanssa liittyy pääsisäiseen. Paketit varmana liittyy pääsisäiseen.

    19 maaliskuun, 2008 10:07 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s