Aarteita kylässä

Me on kyläilty tosi paljon viime päivinä, matkusteltu paljon autolla ja käyty kylässä eri paikoissa, juu nou. Me mentiin yhtenä päivänä johonkin uuteen paikkaan kylään mut siellä ei ollu ketään kotona. Me mentiin kuitenki sinne ja siellä ei myös ollu mitään pöytiä eikä sohvia eikä sänkyjä, eikä yhtään mitäänkään tavaroita! Vieraita lemuja siellä oli, ihmisten ja koirien lemuja, mä tutkin sen paikan ihan joka nurkasta joka nurkkaan. Siellä oli 3 eri lattiaa ja paljon portaita sisällä, ja mä löysin välillä kaikkee herkkuroskia sieltä nurkista ja tietty söin ne. Lähimummulan mummo ja pappakin tuli sinne kylään ja mä läksin niitten kanssa niille kylään. Mä olin siellä tosi kauan ja me käytiin papan kaa lenkuralla ja mä sain mummolta herkkuja. Sit oli melkein yö kun iskä ja äispä tuli hakemaan mua.

Eilenkin lähettiin matkalle autolla ja autossa oli paljon rojua. Me hukattiin iskän kaa äispä johonki siinä matkalla, kun se pönttöpää nousi autosta kesken matkan! Onneks se sitten löyty samasta paikasta myöhemmin, mut kyllä mä vähän huolestuin ekana. Me miehet vietiin ne rojut sinne kyläpaikkaan kun siellä ei taaskaan ollu ketään kotona. Iskä rupesi ihan hurjaks ja alko rikkoa siellä paikkoja! Mä oisin auttanu kyllä, koska rikkominen on mun erityisalaa, mutta ei se antanu koska se on ihan tajuton kun ei tajua miten hyvä mä oon. Mä sit vaan kantelin risuja ulkonta sisälle ja imeskelin niitä ku ei siellä ollu muutakaan tekemistä.

Mut se ulkopaikka! Siellä kylässä on ulkopaikka missä saa olla ilman hihnaa ihan omineen! Vähänkö siistiä! Mä oon kirjotellu sinne paljon viestejä kun siellä oli kaikkee vieraita viestejä valmiiks. Siellä luki kaikkee et ”Tää on meidän piha, menkää pois!” ja ”Naapurin kissa haisee!”. Mä kirjotin sinne sit et ”Missä te ootte?”, ”Kuninkas-Onni kävi täällä.” ja ”Teillä on hieno valtakunta”. Ei oo tullu vastauksia, eikä oo näkyny muita kirjottelijoitakaan siellä. Mutta sieltä pihalta löytyy kans kaikkia aarteita; rikkinäinen mittauslaite, naruja, puskaoksia ja hienoja kiviä. Löytäjä saa pitää!

Advertisement

6 responses

 1. Ai nou, siis tiiän mitä matkustelu on. Mutta onpa sulla ollut melko jännää. Ihan hyvä, että te veitte niitä jotain rojuja sinne autioon paikkaan, koska nyt ne jotka siellä asuu oikeesti tulee varmaan iloiseksi, että niilläkin on jotain kaluja. Siitä ne ei varmaan tuu iloiseksei, että siellä on rikottu paikkoja.

  2 huhtikuun, 2008 1:17 pm

 2. tiitumorse

  Tosi hienoo, et saat olla siellä kyläpaikassa ulkona ilman hihnaa ja jättää viestejä. Muutakkohan sä sinne kokonaan? Tommonen paikkojen rikkominen on nääs usein muutoksen merkki.

  2 huhtikuun, 2008 1:25 pm

 3. Terppa Onska!
  Oon melko varma, että liikkeellä on joku viirus, joka aiheuttaa asuntojen tyhjenemistä. Ehkä ne on kuallu, ja nyt te valtaatte sen talon ittellenne?
  Me vallattiin kans samanlainen talo, mut mä en oo vielä löytäny yhtään ruumista.
  t: Tahvo

  2 huhtikuun, 2008 9:35 pm

 4. Mulla tuli kans ihan Tahvo mieleen! Kuulostaa ihan samalta mitä Tahvolle sattu! Outoo! Onkohan toi hyvä juttu vai pitäisköhän huolestua? Jos se ulkopaikka on siellä vaan houkuttimeksi ja harhautukseksi? Niinku ansa?

  3 huhtikuun, 2008 7:18 pm

 5. En mä tiiä ollaanko me muuttamassa sinne vai häh. Kauheesti rojuja on kyllä viety sinne. Enkä mä tiiä niistä kuolleistakaan, en mäkään oo löytäny mitään ruumiita, vielä ainaskaan. Talon valtaaminen kuulostaa kyllä tosi kivalta, mä oisin varmasti hyvä valtaaja kun mulla on jo näitä valtaamiskuntia jonkun verran muutenki.
  Mä en ollukaan aatellu et jos se on ansa… Mun pitää olla nyt tosi tarkkana jos me taas mennään sinne, ettei mua vaikka dognapata niinku Tahvolle kävi niitten talonvaltausrojektissa…

  3 huhtikuun, 2008 8:58 pm

 6. Niin se just on se riski. Jos meette sinne ni nuuski tosi tarkkaan, että siellä ei lemua kehvelöinti ja huijaus. Mut voihan vaan olla, että ku susta tulee hienompi kuningas joka päivä ni tarttet tosiaan lisää valtakunta-alaa.

  5 huhtikuun, 2008 11:18 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s