Poirotti pihalla

Uudessa kyläpaikassa on sellanen piha, se on sellanen ulkoilupaikka mut tosi pieni. Me oltiin kameleitten kaa mietitty että jos se piha on joku ansa kun se on jotenki epäilyttävä. Mä olin jo melkein varma siitä ansajutusta kun äispä ja iskä usutti mua sinne niin yli-innokkaasti joka aamu ja ilta. Ni mä en sitten menny vaan juoksin karkuun ja murisin niille, en halunnu ansottua siellä, ou-nou. Menkää ite uunot, mä en kyllä tuu.

Tänään äispä sit meni sinne ni mäkin menin samalla tsekkaamaan sen paikan, tekee niinku salapoliisityötä siellä. Mä oon vähän niinku sen pihan Herkules Poirotti, kun oon niin vahva ku Herkules ja mulla on vähintään yhtä hienot viikset kun Poirottilla, paitsi hienommat. Mä tein SUPERtarkkaa tutkimusta siellä eka ja se piha ei vaikuttanu lainkaan uhkaavalta. Äispä alko taltuttaa sitä pihaa semmosella räminäkepillä. Se räminäkeppi on ehkä joku imurivihulaisen sukulainen, ainakin se näytti yhtä kammottavalta vähän jännittävältä ja piti kans kummaa ääntä. Mä oisin halunnu vähän pöllyttää sitä keppiä mut en päässy iskuetäisyydelle kun se oli niin nopee ja sillä oli piikkejä. Sit mä aloin aikani kuluks pömöttää hulluna ja kaivoin pari kuoppaa ja söin pikkasen tuoreita oksia suoraan puista ja löysin pari hyvää kepukkaa järsittäväks. Ei se piha sittenkään ehkä oo ansa kun siellä oli kaikkia tollasia kivoja juttuja ja ei mulle käyny mitenkään vaan oon ihan kunnossa. Mut ehkä kuitenkin pitää olla tarkkana vielä jonkin aikaa että voi olla ihan varma pihan vihulaisuudesta… Jatkan tutkimuksia…

Advertisement

5 responses

 1. Siistii! Jos se on ihan tavallinen piha ja te muutatte sinne pihan viereen asumaan, ni se on kätsää, ku voi vaan vähän mukista niin pääsee sinne pihalle syömään ruohoa ja kierimään lumessa! Mulla on semmonen!

  Meillä on aina remontti. Aina lojuu ja on roskia ja kaikkee. Ja eilenki Maarit repi seinistä paperia. Tyhmää. Mää menin sängyn alle piiloon. Remontti on niinku siivoominen. Ihan tyhmää.

  7 huhtikuun, 2008 12:20 pm

 2. Wappu

  Hyvä herra Poirotti! Mulla ei ole pihaa mutta mulla on parveke ja sen oon tutkinu tarkkaan. Mä voisin sit olla niinku neitimaarple ku kerti oon enklantilainen.

  7 huhtikuun, 2008 4:49 pm

 3. Hyvät enklantilaiset ystäväni! Meilläki on revitty seinistä paperia. Musta se on ihan syvältä et noi antaa itelle luvan repiä sitä paperia mut jos mä yritän mennä repimään sitä samaa paperia ni tulee kauhee huuto heti! Ei oo reilua vaan ihan epistä. Taas on kyllä lookisuus kaukana…

  7 huhtikuun, 2008 8:34 pm

 4. Kamu

  Oma piha! Voi pojat! Mäkin tahdon! Meillä on laitettu partsi kesäkuntoon, sinne on ilmestynyt kalusteet, kukkia ja matto. Tutkittu on. Ja sitten sain mun kadoksissa olleen pallon! Sillä ei saa leikkiä sisällä, joten oon viskonut sitä partsilla tunti tolkulla yksin ja äipän kanssa. Kerran kävi vaan hassusti ja se pallo lensi laidan yli. Jos ois piha ja korkeet aidat, niin noin ei kävis ja ois enemmän tilaa juosta… tykkäät sä palloista? Sulla ois nyt tilaa viskoa sitä!

  8 huhtikuun, 2008 7:24 pm

 5. Mä tykkään kanssa palloista. Jos mä tosiaan saan sen pihan osaks mun kuninkaskuntaa ni varmana palloilen ja pakotan äispän kans palloileen siellä ihan aina.
  Meidän parvekkeelle ei oo ilmestyny mitään, päin vastoin. Sieltä on kadonnu yks aita, kaks tuolia ja yks pöytä. En mä siellä kyllä oo hengaillu ennenkään, et ei mua kiinnosta, mut huomasinpahan vaan.

  8 huhtikuun, 2008 7:29 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s