Junailija

Mä junailin eilen äispän kaa sinne rivariin. Mä en kyllä mitenkään hirveesti välitä junailusta, kun se tuppaa olemaan yleensä aika tylsää. Ei saa riekkua, ei saa peuhata, ei saa laulaa, ei saa käydä henkilökohtaisesti tervehtimässä muita matkustajia… Eli ihan tympälettä. Eilen me kuitenki junailtiin sellaseen paikkaan missä oli ihan ältsin paljon ihmisiä ja niistä jotkut halusi tulla mun juttusille. Sehän passas, olipahan edes jotain tekemistä.

Meiän junailumatka loppu sinne talonvaltauspaikkaan ja iskäkin oli siellä. Ei siellä mitään uutta ollu, pari teippiä löysin ja silppusin yhen talouspaperirullan, tai oisin silpunnu kokonaan jos oisin ehtiny. Sit mä jouduin taas portin takaa kattomaan kun iskä ja äispä huiski seiniä. Ihan tympälettä olla siellä valtauspaikassa jos joutuu vaan portin takaa kattomaan kaiken maailman huiskintaa. Mä haluun lisää äksöniä!!

Advertisement

3 responses

 1. Wappu

  Voi Kuninkas, sut on vankittu johonkin salaiseen vankityrmään! Mä tuun pelastaan sut kuhan mä vaan löydän sen sun vankipaikan!

  18 huhtikuun, 2008 8:15 am

 2. Sä ootkin ihan tympälöityneen näköinen tuossa kuvassa. Ihmisillä on joskus ihan sika tympäle puuhia, jotka ei johda mihinkään ja jotka tehdään hitaasti ja jotka koirat tekis monta kertaa nopeempaan ja paremmin. Niin sitten ei apu kelpaa.

  18 huhtikuun, 2008 8:34 pm

 3. Mä oonki ollu siellä ihan tympälöityny mun vankityrmissä, tää ei ollu ees eka, eikä kyllä vikakaan. Onneks nyt on ollu ihan kesäilmat ni mä oon hengannu pihalla. Kun ei tota noitten hidastelua jaksa enää kattoo… Päästäänköhän me ikinä asumaan sinne….?

  20 huhtikuun, 2008 7:00 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s