Rojua

Iskä ja äispä on ehkä tullu hulluiksi. Meillä on yleensä aika siistiä kun äispä tykkää siitä että tavarat on paikoillaan, munkin leluja se nostelee mun lelulaatikkoon ihan jokapäivä, ja sitten mä taas levittelen ne ympäriinsä kun mun mielestä niitten paikka on ympäriinsä. Silleen ne on paljon kätevämmin esillä. No mutta, äispän mielestä ei, ja nyt se on ehkä tullu hulluksi, koska kaikki meidän rojut on ihan ympäriinsä! Mä mahdun just ja just kävelemään tuolla rojujen välissä, niin paljon sitä rojua on jokapuolella. Mun on pidettävä äispää silmällä ettei se hulluunnu ja vaikka karkaa…

Advertisement

2 responses

  1. Taas niinkö uus todiste siitä, ettei ihmisillä ole lokiikkaa. Ensin ei sais olla rojua ja sun rojut laitetaan takas laatikkoon ja sitten ne itte levittää isosti rojua.

    Mulla on monesti pallot hukassa, kun ne ensin on pitkin lattioita, eikä niitä kukaan kerää pois ja sitten ne on mennyt vaikka sängyn alle. Nyt Äispä on uhannut kerätä mun puoliksi kaluamat luut pois, kun ne muka haisee. Hyvältä ne vaan tuoksuu olkkarin lattialla.

    26 huhtikuun, 2008 10:48 am

  2. tiitumorse

    Totta se on, että ihmisiltä puuttuu kokonaan lokiikka. Kaikki pitäis olla jossain muka järjestyksessä vaikka paremmin löytäis, ku ei yhtään järjestelis. Oiskohan, Onni sun äispä huomannu sen ja nyt opettelee jättämään tavarat vaan huiskin haiskin.

    27 huhtikuun, 2008 10:27 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s