Valtakunnan laajennus

Rakkaat ystävät ja uskolliset alamaiset, nyt seuraa tärkeä kuninkaallinen tietotus, tietottajana Kuninkas-Onni! Mun valtakunta on nyt laajentunut! Se kaikki repiminen, rikkominen, paukuttaminen, pöristäminen, sotkeminen, siivoominen ja rojujen levittely johti siihen, että meillä on nyt uus koti. Se on ihan kiva lisä mun valtakuntaan ja mä oon saanu sieltä, eli täältä, uusia ihmiskavereita ja koirakameleita. Naapurissa asuu yks naapurin-täti ja naapurin-setä ja niiden naapuri-koira, joka on kans mun uusin tyttöystävä. Mä tarkkailen niitä aidan läpi, että mitä ne puuhaa siellä. Ne on tosi kivoja ja niiden naapuri-kotikin on varmaan kiva. Mä melkein kävin kerran niillä kun niiden ovi oli auki. Mutta sitten toinen ovi olikin kiinni ni en päässy tekemään sellasta kunnollista kierrosta siellä niiden kodissa. Oisin voinu hyvin tutustua mun uuden tyttöystävän asumukseen paremmin.

Advertisement

3 responses

 1. Anna

  Ihanaa Onni kun sinä oot muuttanut äispäs ja iskäs kanssa meiän naapuriks! En minä niin viilee oo ku mitä sinä luulet. Minä vaan ensin katastelen, että mikä sinä oot miehiäs. Meillä pitkävuotisimmalla naiskameleilla tuppaa olemaan semmonen tapa, että ensin vähä arvuutetaan. Niin se taitaa tehä sinu toinenkin uus tyttökamelis perttakin. Myö ollaan peetukan kanssa tämän pihan vähän semmosia vanhoja rouvia. Mutta ootas kun päästään pelaamaan potkupalloa pihamaalle… terviisin anna

  1 toukokuun, 2008 11:41 am

 2. Huippuu Onni! Tilusten kasvattaminen on asiallinen juttu ja myös aiheellista, kun tulee aina vaan kuninkaammaksi! Ja tosi näpsä homma, että sulla asuu kameleita naapurissa! Mutta on kyllä hyvä, että Anna pitää itse huolta moralismista, ku mää en varmaan ois ilenny mitään sanoa. Noin niinku vieraalle ja vanhemmalle naiskoiralle kehtaa mennä mainitsemaan…

  2 toukokuun, 2008 7:34 pm

 3. Moi Anna! Mä ootan sitä pallopeliä hirmupaljon, mä käyn monta kertaa päivässä siinä aidalla kattomassa että joko pelattais. Mä oon valmis palloilemaan millon vaan, paitsi nyt kun oon kylässä enkä oo kotona.

  Joo Helka! Meitsi on nyt jo koko Etelä-Suomen Kuninkas ja mun valtakunta on ihan possuiso!! Jos tuut käymään ni ootte kuninkaallisia vieraita ja saatte VIP-kohtelun: Valtavasti Ihania Possusipsejä!

  3 toukokuun, 2008 12:25 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s