Eetterissä!

Mä oon täällä taas! Vihdoinkin mä pääsen kertoilemaan kaikkia mun juttuja, koska mulle on tapahtunu vaikka mitä sillä aikaa kun oltiin pimennossa!! Mä oon nukkunu aika paljon ja syöny kans aika hyvin, ja saanu sikasipsejä ja  pömöttäny pihalla ja vakoillu naapureita ja keksiny uuden Kuninkas-makuupaikan, ja käyny puistossa ja elvistelly, ja syöny makkaraa pihatalkoissa ja vappujuhlissa, ja käyny kylässä naapurissa ja käyny iskän kaa lenkuralla ja kokeillu luomukasvisruokavaliota omalta pihalta ja syöny grilliruokaa ja syöny grilliharjaa ja toiminu vessapaperinnoutajana ja pötköttäny sängyssä ja pötköttäny sohvalla ja pötköttäny toisella sohvalla ja SUPERpömöttäny pihalla ja käyny autoilemassa ja eri kauppojen pihoilla ja stailannu mun ruokakupin ja ottanu aurinkoa. Oon mä tehny kaikkee muutaki, mut siinä oli nyt muutama esimerkki.

Kaikkein eniten mä oon kuitenki hoitanu äispää. Äispä oli tosi kipeenä, ei se nyt enään oo kauheesti kun mä hoisin sen, mut sillon kun se oli tosi kipeenä ni mä olin sen henkilökohtainen hoitaja. Iskä sanoo et mä olin sisar-musta-valkoinen, mut mä en oo mikään tyttö! Mä pussailin äispää helllästi ja lämmitin sen kylmiä varpaita peiton alla, sellasta hoitajat tekee. Koska mä oon SUPER-hoitaja ni äispä on nyt jo terveempi. Me käytiin tänään ekaa kertaa yhessä lenkuralla sen kipeeksi tulon jälkeen, vaikka olikin aika lyhyt lenkura ja vähän outo kanssa. Äispän kaa on kummiski kiva lenkuroida, kun sillä ei oo kiire mihinkään.

Advertisement

2 responses

  1. Ootpa nää ehtiny tehä hulluna kaikkee! Oot ollu tosi ahkera ja ku oot vielä ollu musta-valkonenkin niin sulla on ollu tosi tärkeitä hommia! Hyvä että oot ollu ahkera ja parantanu sun Äispän lenkurointikuosiin! Ja ihan huippuu, että oot taas alkanu eetteröimään!

    13 toukokuun, 2008 1:51 pm

  2. Wappu

    Hienoa Kuninkas et oot taas täällä! Ja toivottavasti sun Äispä parantuu pian niin et se voi paremmin lenkuroida sun kanssa!

    13 toukokuun, 2008 9:58 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s