Maailman hitain lenkura

Mä sain tänään lahjan. Eka mä aattelin et ”jee, mulle mulle mulle!”, mut sit selviskin et se ei ollukaan mitään syötävää. Lahja oli uudet valjaat. Mä en kyllä tarttis uusia valjaita kun mulla on ihan hyvät valjaat muutenki, kiitos vaan. Mut äispä vaan silti osti uudet ja teki kyllä huonot kaupat, kun ne on kyllä PALJON huonommat ku ne vanhat. Vanhat on hyvät ja hienot ja ne menee just hyvin tosta eestä silleen, et jos äispä hidastelee lenkuralla ni mä voin avittaa sitä tulemaan vähän nopeemmin. Mut nää uudet valjaat on ihan kamalat. Ne ei meekään tästä eestä vaan ne meneekin jalkojen välistä, mikä ei vaikuttanu aluks ollenkaan pahalta. MUTTA! Paha. TOOOOOSI paha. Jos äispä hidastelee ja mä yritän taas auttaa sitä, niin JAIKS ja AUTS ja IU!! Muhun sattuu ja se on niitten tympäle-uusien-valjaitten vika! Oisitte nähny meiät tänään lenkroimassa tuolla! Me mentiin niin hitaasti et Retkukin ois menny lujempaa ku me! Äispä sanoo että se ei vielä pääse lujempaa kun vielä on kipua, elikkä selvästi mun pitää taas hoitaa sitä että se alkais kävellä nopeemmin. Kun mä oon kato syntyny vauhti kallossa ja rakettibensaa suonissa ni mun pitää päästä menemään lujaa! Mua hävettää ku äispä hidastelee tolleen… Mitä muutkin aattelee…

Advertisement

4 responses

 1. Wappu

  Paha! Tosi paha! Mun Jessi-pikkusiskollakin on tollaset kun senkin mami on toooosi hidas. Mut Jessipä onnistu kerran luikahtaan karkuun noista tympäleistä. Oltiin Suomenlinnassa. Se vaan jotenkin pyörähti ja kiepahti ja sit se oli läpi niist valjaista.Se huus et ”jee vapaus koitti ja nyt uimalla Ruåttinlaiva kiinni!” ja meinas lähtee pinkomaan mut me oltiin siinä ja mun mamma nappas Jessin kainaloonsa niin et Jessin mami ehti pujottaa valjaat takasin.Niin päättyi Jessin suuri pakomatka.
  (mikä muuten se Ruåttinlaiva on ?)

  14 toukokuun, 2008 7:53 am

 2. Onneksi mun äiskä ei oo tollasta vielä kekannu! Mä kyllä saisin hepulin, jos en saisi vetää niinku haluun…

  Äiskä on kans horissut jotain, että joskus tavattais sut koirapuistossa. Olisi kyllä siistiä ottaa skabaa, kumpi juoksee nopeempaa. 8)

  14 toukokuun, 2008 9:10 am

 3. Voi jukupätkä! Pakko kokeilla joskus jos pääsis livahtaan niistä kammotuksista tolleen niinku Jessi. Laiva on niiinku vene, ni jos Ruåttinlaiva on jonkun Ruåttin vene?

  Joo nähään puistossa joku päivä J.Lee! Mä oon kyllä possunopee mut kun sä oot samanlaine ku mä ni säkin oot sit varppina possunopee. Sit voiaan olla yhessä SUPER-possunopeita!

  14 toukokuun, 2008 11:09 pm

 4. Anna

  Onni kuule, mun emäntä sano,että sä voisit tulla vetämään mua – siis mua Annnaaaa…. Se sanoo aina, että minä oon se joka vitkustelee ja pistää hanoja kii ja sit multa meinaa lähtee pää irti ku se kiskoo eteenpäin. Miten sinä onnistut siinä eteenpäin kaasuttamisessa niiden remeleitten kanssa – onko sulla jotain omaa pentsiiniä vai ruismoottorillako se onnistuu?

  15 toukokuun, 2008 6:25 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s